Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

... :red_indian:..kad budemo vraćali DIDU u vodu imamo ..slaninu,hladno pivo, balast za  testiranja  :ok:.. :stripii:
..aaa..ako smem da se nametnem..dečki pozvani ste na porinuće  :icon_thumright:
.. :baba:

šajzika

jel onaj t9 sto je maverick ofarbo u roza ?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Da.....to mu je iznenadjenje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..a prelaz na ljubičanstveno.. :sha:....pa kako ću tražit potporu od EU  :uf:..  :stripii:

dravski pecaros

Citat: DIDAPATAK  u Srpanj 26, 2015, 11:57:36

... :red_indian:..kad budemo vraćali DIDU u vodu imamo ..slaninu,hladno pivo, balast za  testiranja  :ok:.. :stripii:
..aaa..ako smem da se nametnem..dečki pozvani ste na porinuće  :icon_thumright:
javi kad bude ak sam u mogucnosti navratim..  :thumbsup:

dravski pecaros

juce dođem skiniti kopce i kaže doktor nije dobro zaraslo moramo opet šiti ranu....e to ti je peh nakon 23 dana opet šiju ... :uf:

Kugla

Želim ti brzi i uspješan oporavak  :occasion14:

pajdo77

Pa tko ju je šio? Valjda ovi iz Bagata. Koliko tebi ponovo šavova ja bi njemu duplo više i to bez ikakve anestezije. *ebo im pas mater mesarsku,kako tek operiraju kada tek nakon 20 dana vide da rana ne zarasta dobro. Bitno je da su ih pune novine kako su nezadovoljni plaćama.Smeće.

dravski pecaros

nakon 9 dana mi skinu šavove i kazu moš se otuširati meni se rana otvori...stave mi kopce 13 dana sam imo kopce  juce mi skinu kopce i kao jebes kopce trebo me odmah nanovo sašit..pa reko nisam, ja trazio kopce..sad opet do 11.8 imam konce pa ce ji vaditi...popizdio sam totalno... :BangHead:

Kugla

Nečuveno, ponašaju se kao da ne rade sa ljudima, užas

vedro

Nisi im podmazao...dubrad!!!
Ja jucer zovem hitnu za svoju majku u 10h kad ona koza koja se javila kaze da ne moze doci, mora doci doktorica opce prakse. Ja popi...ali ajd odem do doktorice a ona kaze ne moze izaci do 14h iz ambulante treba hitna doci. Kad sam ponovo zvao hitnu, inace ne psujem Boga, Isusa ali taj puta htjedoh ju otic zaklat kao prase odmah dosli ... Govana pun kufer, misle da su svemoguco

pajdo77

Ovim ću vam sve reći,svaki do i jednog političara bez obzira na političku orijentaciju kada je vrag došao po svoje je otišao van tj. u inostranstvo na pokušaj lječenja(predsjednik hdz-a,predsjednik sdp-a,predsjednik sabora,svi pokojni). Postavlja se pitanje zašto se svi kunu u naše zdravstvo koje je po njima vrlo dobro a odlaze van na liječenje. Odgovor je jednostavan,kao prvo bolje znaju mogučnosti naših liječnika i kao drugo gospodo oni imaju izbor,mogu na liječenje gdje žele a obični smrtnici poput nas će na stol kod nekog mesara-kobasičara nezadovoljnog svojim primanjima i to još čekajuči mjesecima na operaciju. :pirate:

Kugla

pajdo77

Ne bih o politici ali za to smo se borili i za to sam sada na birou. Ne mogu ni odličja pretopiti kada nisu olovna da napravim jig-glave. No imamo državu a to je važnije od pojedinca :veryangry:

No

pajdo- ništa osobno, ne znam tko si i što si po zanimanju i koji si fax završio al mi se čini preambiciozno sve doktore proglasit mesarima, kobasičarima i smećem. da ima grešaka ima i da ima manje dobrih ima al da su svi smeće, e pa to već nije korektno i to debelo.     
  eto - zbog ravnoteže u svemiru.

dravski brz oporavak i svako dobro  :icon_thumright: