Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

Mornar Popaj

Jučer me baš nije išlo, ujutro me napustio skuter, nakon 60 000 km izgubio je volju za životom. A kad tako rano ujutro krene, glupo je da se do kraja dana više ništa ne dogodi. Negdje oko 9 navečer, osjedim smrad kablova koji se tope, izađem u hodnik, osjeti se i dim, pogledam u kupatilo a vešmašina samo što se nije zapalila. Ode i veš mašina.... I tako, oće to kad netreba, ujutro vozim auto na servis, a sljedeći tjedan kombi na registraciju.  :uf:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šajzika

Jel bar servis prošao u redu ili si morao dodatno nesto mjenjat
Audentes fortuna iuvat

Mornar Popaj

Ulje i filteri, promjenio i pakne, sljedeći tjedan prednji desni ležaj.  :crybaby2:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šajzika

A jbga onda bi i radi reda trebao i drugi lezaj jer su iste km presli.
Audentes fortuna iuvat

ps

Šajzika ne loži kolegu, svi znamo da desna strana ceste ima puno više rupa  :stripii:

Mornar Popaj

S obzirom da godišnje autom, kombijem i skuterom napravim preko 50000 km upoznat sam sa našim cestama, pogotovo desnom stranom.
Sreća ima posla pa se lakše podnesu neplanski troskovi.

dravski pecaros

pukla mi guma na zadnjem amortizeru...jel se smije tako voziti dik majstoru ne odvezem

mata postar

to nemoras ni gledat, samo vozi i nezamaraj se

dravski pecaros

joker

to ti je samo zastita ili cistac tog cilindra da ne ude prljavstina
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

umpahpah

Ako netko oko 29.km Drave upeca slučajno Lowrance mark 5 dsi sa kučištem,novim akumulatorom,torbicom i sondom neka zna da je to od jednog poluretardiranog,niškorist dibidusa koji živi kilometar nizvodno  :uf:  :uf:  :uf:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

umpahpah

Dajem smuđevima šansu,prvo nekoliko mobitela da imaju međusobnu dojavu di smo,a sad sam im omogućio da nas i na sonaru prate!!!!  :stripii: