Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Prije par dana mi pandrkne bušilica,za vikend rikne frižider a danas satelitska :sha:. Kad je mene krenilo u Novoj jadna majko,sve se gledam u ogledalo da nisam požutio jer kako me curi mogo bi ja biti slijedeći :uf:

Debeli šef

sjedi pajdo i odmori.

radi bušilica i crkne.
radi frižider i odapne.
radi satelitska i rikne.

nije se pokvarilo što nije radilo.  :rofl2:

pajdo77

Dobro ti šefe kažeš,ne mrdam ja iz fotelje da se ne uspuvam pa eto nevolje :rofl2:

mlb

Pajdo sad si miran! Kažu da tri nesreće idu zaredom, ti si svoje ispucao za ovu godinu! :icon_thumright:

pajdo77

Ako ti tako kažeš,samo da ne ispadne da je to samo za ovaj mjesec :rofl2:

mlb

E sad dali je godišnje , kvartalno ili mjesečno ovisi koliki si maler!  :stripii:

pajdo77

Onda da odma računam mjesečno. Zovem ove za satelitsku a ono ko u komedijama:
-Za telefon stisnite 1
-za servis tipku broj 2
-za masan burek odite do pekare :stripii:
Uglavnom nisu baš žestoki za javit se,zadnji put sam čeko daljinski pet dana,dobro pa imam pecaljke pa sam se nekako snašo. Uglavnom sad ću blejit kroz prozor tjedan-dva dok navalna ekipa ne skuži da treba doć netko odklonit neispravnost.

maverick

Citat: mlb  u Siječanj 21, 2016, 12:27:05
E sad dali je godišnje , kvartalno ili mjesečno ovisi koliki si maler!  :stripii:

:stripii:  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Danas mi javi odvjetnik da sam postao beskućnik,naime nakon 40 godina života u ovoj kući i nekih ostavinskih koje prvo dobijem,onda drugi pobije ovu prvu presudu i sad mi odbije moju žalbu ja letim van. Tako da sam od danas zakonski nezaposleni beskućnik. Sad mi je najbliže mjesto stanovanja vrbik tj. donjogradsko groblje samo ni tamo nemam parcelu. Valjda će me država kao dragovoljca zatrpati o svom trošku a ako ne neka me polože u čamcu. Sda mi je već pun *urac svega. :hi:

nekinho

E moj pajdo što je tebe snašlo...  :uf:

Smithwick maniac

Ovaj slucaj naseg pajde potvrduje da na ovom svijetu nazalost nema pravde i da dobar i posten covjek uvijek naj...
Cesto puta me lose vijesti iz gospodarstva,politike,stanja u drzavi izbediraju ali kad se ovako nesto dogodi pecarosu i dobrom,malom,obicnom covjeku poput vecine nas nekako sve zastane uz ogromnu kolicinu tuge i gnjeva, ljutnje istodobno.
Pajdo ne daj se i j... im majku do kraja svim sredstvima!
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Ma sva pravna i legalna sredstva sam ispucao,nema više.

No

:uf: pajdo, ovo je situacija o kojoj  nemam šta  reć,osim iskreno mi je žao što ti se to dogodilo.  :hi:

Rap

pajdo77

Neka familija,niti jednog ja u životu vidio nisam,ma duga priča.