Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Lep plan za vikend i narednih 7 dana.. konačno lepo februarsko vreme.. a ja juče 39,6C  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

Fuck.  :BangHead:

rj

Citat: mossi  u Veljača 17, 2019, 10:08:02
Lep plan za vikend i narednih 7 dana.. konačno lepo februarsko vreme.. a ja juče 39,6C  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:

ne cvili ...nije nešt posebno grizlo  :hello:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Mossi gledaj to sa vedrije strane. Bolje temperatura nego da si se počeo hladit pa da te moramo ljubit u hladno čelo.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

No

Citat: rj  u Veljača 17, 2019, 10:11:12
Citat: mossi  u Veljača 17, 2019, 10:08:02

Citat: pajdo77  u Veljača 17, 2019, 10:21:40
Mossi gledaj to sa vedrije strane. Bolje temperatura nego da si se počeo hladit pa da te moramo ljubit u hladno čelo.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

:stripii: :rofl2:

:icon_thumright: Brz oporavak  :occasion14:

mossi

:uf: :stripii:

Meni samo nije jasno zašto ste vi još ulogovani na forum .. napolju je preko 10C i divno vreme bez vetra.  :ok:  :eek:

majstor

Čekamo da i vani bude 39,6.  :stripii: :stripii:
Šala, ozdravi.
Vladaju razni virusi i gripa. Mjesec dana ni da me pusti ni da me slomi.  :baba:

DIDAPATAK

...Dida servisiran, pun goriva čeka u Luci..
..a mene opet stisla krmenadla,bulja ko pikado tabla,Uskrs a ne smje se ništa popit  :BangHead: :crybaby2:
.. :baba:
P.S. ima i malo napredka..sa šćapom  :crutch: mogu do klonje  :clap2:

maverick

Odnesemo te tamo...i lezi u Didu i uzivaj ...ako treba pravicemo i valove da bude kao da se ljuljuškaš  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

.. :stripii: :hi:..
..ako me ne popusti kad stane kiša tražim nekog slobodnog za Petak/Subotu da bude kapetan pa da izgonjamo Didu do Pajde gore do Vas  :flasica: :jede:

maverick

Taman pajdo dodje do luke biciklom i polako krene uzvodno a mi vas vatamo prije mosta  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nije Pajdo test pilot pa da isprobava jer motor servisiran kak treba a ni "iktusovac" pa da vesla onu kompu od čamca ak motor rikne. :stripii:. Ajte vi bez mene,pročitat ću ja kako ste vi prošli :rofl2:

DIDAPATAK

..Pajdo, druže..razočarao si me i kao čovjek i kao komunista  :stripii:
..pa ti misliš da sam ja takva ovfca(jest da sam med.sestra plavuša,ćelava  :uf:) pa da bi prvo išao nizvodno  :no:
..pa prvo ćemo gore..pa nas ti ondak senkaš  :stripii:
..i imaš pp  :hi:

majstor

Nije bitno tko će prvo gore, tko dolje, bitno je da ozdaviš.  :stripii: :stripii:

maverick

Citat: pajdo77  u Travanj 23, 2019, 10:40:53
Nije Pajdo test pilot pa da isprobava jer motor servisiran kak treba a ni "iktusovac" pa da vesla onu kompu od čamca ak motor rikne. :stripii:. Ajte vi bez mene,pročitat ću ja kako ste vi prošli :rofl2:

Pa nismo te pitali da furate  :stripii: već da pomogneš čovjeku