Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Sve to moj Maveriče tak krene. Prvo pomogneš pa onda on kao kaže "eto znam način kak da ti se odužim"  :stripii:. Još traži ovih dana stolicu koja može poslužit i kao ležaljka,čamac sa kabinom,zavjese spuštene a vrata na čamcu se iznutra zaključavaju. Ja na taj čamac nogom ne stupam iz gore navedenih a pametnom sasvim razumljivih razloga makar Dida veslo od Ðerdapske klisure natrag. :rofl2:

No

:uf:   Tko se jednom ofuri i na hladno puše    :takoje:  Pajdo je izgleda pomogao nekom, tko mu se odužio iza zaključanih vrata u kabini.  :stripii: :stripii:

pajdo77

ma nije to za pričat moj No :stripii:

No

:uf: nije ni za smijati al se evo smiješim  :stripii: :stripii: :rofl2:

pajdo77

Ma smijat se mogu al sjest ne mogu :stripii:

maverick

:stripii: Čekamo didu da se ocituje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..pa ja sam poznati seksulani manijak- manio sam se sexa kojeg volim i rado ga se sjećam  :stripii:
.. :baba:

kuka

Ekološki švaler. BIO švaler...
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

majstor

ljuska

Ja u bolnici juće imao teški pad sa motora pamislim da neću skoro u ribolov :crutch:

pajdo77

Sranje. Sa druge strane živa glava a to je najbitnije,hebo pecanje. Bit će vremena. Što brži oporavak  :hi:

mossi

Ljuska.. e nisi mogao gore zakakiti..   :BangHead:
Želim ti brz oporavak i rehabilitaciju na ušću!  :hi:

maverick

Citat: ljuska  u Svibanj 27, 2019, 07:34:25
Ja u bolnici juće imao teški pad sa motora pamislim da neću skoro u ribolov :crutch:

E jebem ti kera...pa sta se dogodi...Brzi oporavak u svakom slučaju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

majstor

Nadam se da si donekle dobro, koliko to može biti. Je li šta slomljeno? Mogu li kako pomoći? javi se.

Kugla

Brz i uspješan oporavak ti želim