Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

nadam se na ljetnom. ja bi jos ovo zimsko ljetno uljetio  :rofl2:
Brzi od Bolena.

majstor

Ma to zimsko vrijeme je katastrofa. Navečer mi se spava, ujutro glavinjam jel se budim prerano. Ukinut će, nadam se. Mrak u 17 sati, samo kartanje i žderanje a to mi najmanje treba.  :baba:

pajdo77

Sviđalo se to nama ili ne zimsko računanje vremena je sa obzirom na kojem dijelu zemaljske kugle živimo "pravo vrijeme. Pošto živimo na 16-om meridijanu za ljetnog solsticija kada je sunce u najvišoj točki kod nas na satu je blizu 13 sati,dakle "žurimo" sat vremena za idealnim,nasuprot tome u zimi kada je podne kod nas je u stvari negdje oko 11.55,dakle samo pet minuta "kasnimo". Malo sam to napisao narodnim načinom ali uglavnom "bliže" nam je zimsko nego ljetno računanje sa obzirom na zemljopisni položaj. :hi:

ps

pajdo77

Ma od Ane Bago. Vakula je komedijaš a ne prognostičar.

pajdo77

Odselio sin nema dugo,sad za vikend ode i kćer. Nije to što odoše,nek si grade živote. Mene strah što me ova moja već počela poprcljivo gledat. Nemam neko odjelo da mogu bit na vodi cjeli dan,nemam čamac sa kabinom da imam gdje prespavat po noći. Ništa...ak se ne javljam na forum iza nedjelje bila mi je čast što sam vas poznavao. Otišo bi za prvu ruku u šporanj,šator imam,drva ima,dabrova također. Dakle moglo bi se nešt i pojest. Jedino me hebe što se bojim da ako sam lovac ko i pecaroš riknit ću od gladi u roku odma  :stripii:. Bit će heben doček Nove godine ove godine :rofl2:

željkož

Ivan Borojević

Nebrini se, imam spas za tebe, imam brodić kako već tražiš, a za sve ostalo će mo se dogovoriti, pa ljudi smo.  :rofl2:

majstor

Ma mogao si dobiti zeta da te svakodnevno mlati. Šala. Moji rade u našoj firmi ali je prestrašno što mladi odlaze. I nikoga nije briga. Nema za njih perspektive. Žalosno. Drž se pajdo.

pajdo77

Ma ne idu oni nigdje,tu su na par km,sin i bliže. Nego od pune kuće sad naglo ostade ko pustinjak. Sad ću kupovat jednu kiflu i još će ostat za sutra-da se ne baci :stripii:

Jožef1

Pajdo, Bogu hvala tvoji su ti blizu. Meni kći i mlađi sin s obitelji, udaljeni oko 1130km. Mlađega sina nisam zagrlio skoro 2 godine  :crybaby2: idu u školu i rade... Za Novu godinu se ne sekiraj  :nono: kod mene imaš uvijek mjesta  :jede::occasion14: Kupit ćemo malu kifličicu da se ne baci  :uf:  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

majstor

Nemojte se hvaliti i razbacivati malim kiflama. :stripii: :stripii:

Jožef1

Citat: majstor  u Studeni 13, 2019, 19:57:17
Nemojte se hvaliti i razbacivati malim kiflama. :stripii: :stripii:
Pajdo možda na dijeti  :icon_scratch: bitno je  :occasion14:  :stripii: još bi trebalo da mi donese dabra, dosta je i kifličica  :rofl2:  :rofl2:

Jožef1

E pajdo, već te žalim  :takoje: Kada bude nakon duge šutnje upitala već x puta, jel sa mnom nemaš o čem razgovarati  :laughing7: tak i ja (iskustvo) počnem o nogometu i odmah se prebacim na feeder pecanje  :rofl2:  :rofl2: a drugi dan kad zasoli grah...  :uf: dobro si ti skontao, kifla zakon  :stripii:  :stripii:

Jožef1

Ovako i slično izgleda dvorište kod mene u ljeti. Sve je to OK  :sha: Ali kada počinjem kositi, a žena me prati ko najbolji tragač, tu pazi, da ovo nisi pokosio    :baba: :uf: onda ugasim kosilicu - jer tresem se od muke, uzmem feeder i odem na pecanje..., do mraka  :stripii:  :stripii: