Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

gledaj to sa pozitivne strane , nagodinu poocinjes sa vise novaca posto ces dobit duplu naknadu , a znas kako se kaze, kak krene godina takva ce i biti . puno peneza zelim  :wave:
Audentes fortuna iuvat

Kugla

Hm Šajzika pozlatile ti se rijeći.
Susjed šalji i crnog vraga, ak cijelo selo ne pomaže!  :occasion14:

Rap

Ali kuglic,nesto se previse oslanjas na susjeda!

Kugla

Citat: Rap  u Prosinac 10, 2013, 23:19:39
Ali kuglic,nesto se previse oslanjas na susjeda!
Misliš Rap da susjed ipak nema te cigančice za skidanje malera?  :icon_scratch: :grave:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Ako je usluga dobra i vrijedi, onda i košta. Provjereno. :be happy: :be happy: :be happy:

Slaven

TonyC

Polako ljudi : spisak zainteresiranih ,  popust na količinu pa onda pravimo raspored !!!!!!!     :icon_biggrin: 

Retfalački mačak

Citat: Slaven  u Prosinac 11, 2013, 13:11:04
a di sam ja u toj prici :downtown:
Ti prvo moraš od plave donijeti potvrdu da ti se trebaju na taj način skidati uroci.  :toothy2:

Retfalački mačak

Citat: TonyC  u Prosinac 11, 2013, 13:18:49
Polako ljudi : spisak zainteresiranih ,  popust na količinu pa onda pravimo raspored !!!!!!!     :icon_biggrin:
Imam neka mala iskustva, mogu pomoći.  :blob10: :blob1:

TonyC

Pomoč iskusnijih uvijek dobrodošla !     :notworthy:

Retfalački mačak

Ako treba, mogu i napraviti probu, da bude sigurno.  :be happy: :be happy:

rj

matori poodpadat če ti ventili i premosnice :icon_scratch: izpregrađivan si ko centralno gijanje u srednje velikoj kući ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Retfalački mačak

za svaki dobar provod se moraš potruditi, a trud je vezan sa rizikom.  :be happy:

Kugla

Mačak nudi pomoč jer ima iskustva, Tony nudi popust na količinu, ajme sam da ne bude neki grupnjak.  :alas: