Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Citat: rj  u Prosinac 11, 2013, 13:49:29
matori poodpadat če ti ventili i premosnice :icon_scratch: izpregrađivan si ko centralno gijanje u srednje velikoj kući ...

:toothy12: blizu si
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

maverick

Jesmo malo ljubomorni  matori ...... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Citat: maverick  u Prosinac 11, 2013, 21:46:06
Jesmo malo ljubomorni  matori ...... :icon_biggrin:
Šta će s tobom, dobra duša pa te primio natrag.  :toothy9:  :toothy10:

marinela

Lijepo idem sada kući sa posla i pomislim kako ovaj petak 13. nije ništa drugačiji od bilo kojeg drugog dana no razivjerio me za deset sekundi,upalim auto i krenem i on se ZAPALI!!! Srećom dogodilo se na deset metara od firme i ugašen je na vrijeme!
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

mossi

Ufff koje sra*e.  :BangHead:

Šta se zapalilo?

marinela

Čini mi se kutija sa osiguračima,plamen se vidio ispod volana,ali najsmješnije u cijeloj priči je dok sam čekala aparat za gašenje vadila sam van torbu sa štapovima i pribor....sada se smijem sama sebi kada se sjetim kako je to izgledalo  :icon_biggrin:

silure

neznam...u ljetu 2002 13 petak bila je prva moja velika riba.... amur 12kg ovi ostali su bili dani kao i svaki drugi.... ali od onda 13 petak obavezno sam bio na vodi....a danas propustio tu prigodu....a mozda i BOLJE... :icon_scratch:

marinela

Silure možda je stvarno bolje jer danas je totalno lud dan.Prijateljica koja je došla po mene da me nakon svega odveze kući zabije se u drugi auto nako 20 metara...loš dan,loš!!

tole

ja danas imao dan za popizdit. otišao na šljku u 06.30h i malo prije došao kući, je.... lud dan

silure

Citat: marinela  u Prosinac 13, 2013, 23:19:44
Silure možda je stvarno bolje jer danas je totalno lud dan.Prijateljica koja je došla po mene da me nakon svega odveze kući zabije se u drugi auto nako 20 metara...loš dan,loš!!
:icon_scratch: ok sklisko je bilo i ovih dana i bilo je kvrcanja a kod tebe veca steta neka?! ili samo kutija sa osiguracima?!

marinela

Ne znam još sve ću vidjeti ujutro, najbolji mjesec za nepredviđene troškove,baš me zanima koliko će me to koštati  :icon_scratch:

tole

marinela

silure

Citat: marinela  u Prosinac 13, 2013, 23:27:39
Ne znam još sve ću vidjeti ujutro, najbolji mjesec za nepredviđene troškove,baš me zanima koliko će me to koštati  :icon_scratch:
marinela ni jedan mjesec nije dobar za takve probleme... a ne samo ovaj.... ajli tako se kaze znam...ionako ovaj mjesec ionako zahtijeva izdatke