Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

marinela

I to što kažeš no što je tu je...dobro je,napraviti ću i idemo dalje!!
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

marinela

mossi

hmm petak 13. Nisam do malopre ni pomislio na to.
Ali kad se setim da sam danas otišao na pecanje, a moja voda zaledila ....  :BangHead:  :toothy12:

Sve su svemu dan je prošao jako dobro, al od pecanja  :nono:

tole

meni prije dvije dvije godine "zaljepio" relej od grijača i zapalila se centrala, na golfu II, nije bila velika šteta al izgledalo je jako gadno.

Retfalački mačak

Petak i 13. meni bio sretan dan. Oženio se. Još uvijek mi je sretan. Još sam oženjen.  :love3:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Lakše je ako su oko tebe dobre osobe, a i susjedi dobre duše. Odmah si i ti duševan.   :smileinbox:
Treba se prebaciti na pozitivnu temu. Postoji jedna izreka.
Kada te pitaju kako si, trebaš uvijek reći odlično. Tko ti je prijatelj, biti će mu drago. Tko ti je neprijatelj, neka se izgrize od zavisti. Ako kukaš, neće ti ni jedan od njih pomoći.
Možda susjed?  :occasion14:

maverick

Opet si ljubomoran na nase dobrossusjedske odnose  :toothy12: to mi na selu imamo tu osobinu .... :icon_salut: pomazemo se ....

Kugla

Marinela  :grave:, najbitnije je da si ti dobro, da se tebi nije ništa dogodilo. Znam da nije lako, nadam se da nije velika šteta.
Mčak dobro zbori, Juče nisam ni  htio pomišljati na petak 13,jer ova 2013 nije moja godina, al kad god me neko pita, kako si ja kažem odlično i tu sva prića završi. :icon_thumright:
A dobri odnosi među susjedima su jako bitni  :icon_thumright:

marinela

Citat: tole  u Prosinac 13, 2013, 23:55:04
meni prije dvije dvije godine "zaljepio" relej od grijača i zapalila se centrala, na golfu II, nije bila velika šteta al izgledalo je jako gadno.
Susjed mi je prije dva dana mjenjao sijalice,može biti da nije stavio odgovarajuće i eto!
Kugla u pravu si,sve što se može popraviti dobro je,važno da je glava na ramenima  :thumbsup:

sandra

susjed ti htio pomoć mođa zbog njih došlo do zapaljenja ili nešto drugo.. :icon_scratch:
glavno da si ti  Marinela dobro.. :icon_thumright:
a petek 13.. :icon_scratch:
ah nemora ništa značit..ja živim na broju 13..  :icon_biggrin:

Retfalački mačak

Vas dvije ste forumaške kraljice. Vi ste  :icon_sunny:, a gluposti prepustite, ako ne nikom drugom, onda administratorima.  :icon_biggrin:  :toothy9:
Slijedeća godina će vam biti bolja. Iskusnije ste.  :notworthy: