Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Citat: Kugla  u Ožujak 10, 2014, 15:34:18
Objasni mu da ga ne zoveš za kuma radi novca, kumstvo je nešto puno više od papira koje se zove novac.
e pa to sam mu ja reko al kao glupo mu bez dara velikog..a tak ti moja sudbina..kad sve sređeno za svatove sad ovo desi  :no:

maverick

A kum uvijek mora paziti na kuma.... :wave:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

hebes takvog kuma  ako nemoze shvatit da kumstvo nije velicina poklona   nego neka vrsta povjerenja takorec za cjeli zivot, neko na kog se moze oslonit,  najbolji/dobar prijatelj koji ce uvjek biti tu  i kad ima i kad nema  :icon_profileright:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

Citat: šajzika  u Ožujak 10, 2014, 19:16:19
hebes takvog kuma  ako nemoze shvatit da kumstvo nije velicina poklona   nego neka vrsta povjerenja takorec za cjeli zivot, neko na kog se moze oslonit,  najbolji/dobar prijatelj koji ce uvjek biti tu  i kad ima i kad nema  :icon_profileright:
upravo to

Alija

.....obostrano odnos nije zavrijedio kumstva,njegov zbog takvog razmišljanja ....a, tvoj što si to podjelio sa drugima .
Bez ljutnje kume al ja to tako gledam jbg  :hi:

Slaven

iskreno rečeno, hebeno ozbiljna vremena su došla  :veryangry:

šajzika

Svi su opsjednuti parama a pare jok  :stripii:
kad vec postam u temi ,
klepili mi iz kabine laptop , prenosni hard i veliko plinsko kuhalo
kamion parkiran pred portom na svjetlu , portir 0-24 :rofl2:

neznam samo sta je portir radio jer su i njemu ukrali biciklo koji je bio vezan lancom ispred porte  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:
Audentes fortuna iuvat

zvona

Greys

Kugla

Šajzika pa što ostavi to u kamionu, a čuvar je malo jači

ps

Šajzika budi sretan bar ti je kamion ostavio.  :rofl2: m :rofl2:  :rofl2:

šajzika

kamion nije moj i osiguran je tak da me bas briga za njega.
@kugla
nemozes svaki dan sat vremena vadit stvari iz kamiona i sutra vracat
Audentes fortuna iuvat

Jožef1

Sve mi se čini kako je prijatelju dravskom poslije takovog odbijanja kumstva  :uf: mi na forumu više značimo od kuma "izdajice"- što u svakomu pogledu treba poštivati  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

ma mene ribolov i drzi na zivotu..a ti izdajice su sad pokazali kaki su prijatelji...  :icon_salut:

Jožef1

Naćeš ti pravoga kuma- ne sumnjam ja, samo pripazi i žena je dio života  :icon_thumright: ko tren, i deveti mjesec je tu  :bye:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....