Kad vas neće u životu

Autor Kugla, Travanj 09, 2013, 13:11:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

IggY

Kad proguraš sajlu na jedan kraj sveži krpu i provuci do šahte ili revizije i bićeš siguran da si završio posao.Sve ostalo  može da bude a ne mora da znači.

zvona

Ja imam dugačku sajlu oko 15m i na kraju ima kao feder smotan nekih fi 35 i kad ju proguram nema brige..

dravski pecaros

dođem danas na pregled za vađenje umnjaka posto mi vodoravno rastu i stvaraju probleme..pita me doktor koji sta kako..reko dva me nebole ali ovaj jedan boli i stvara mi probleme..lik ladno kaze dođite2.6.2015 kaze sve je gotovo za pola sata...ko je tu lud...da ti zub izvade cekaš tri mjeseca... jebem ti naše zdravstvo

mossi

A ja mislio to samo kod nas kad ono EU- PM!  :rofl2: :uf:

maverick

Ma da...jedino da odes kod privatnika ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

U bogojevo kod onog madara . Tam ide jako puno ljudi iz osijeka  :ok:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

Citat: maverick  u Listopad 27, 2014, 14:01:02
Ma da...jedino da odes kod privatnika ...
ma nije problem da to ovako mogu vaditi mora mi rezati i onda vaditi zub...

šajzika

ajd kod kuma, će biti rjeseno  :ok:
Audentes fortuna iuvat

Alija

Citat: dravski pecaros  u Listopad 27, 2014, 12:22:44
dođem danas na pregled za vađenje umnjaka posto mi vodoravno rastu i stvaraju probleme..pita me doktor koji sta kako..reko dva me nebole ali ovaj jedan boli i stvara mi probleme..lik ladno kaze dođite2.6.2015 kaze sve je gotovo za pola sata...ko je tu lud...da ti zub izvade cekaš tri mjeseca... jebem ti naše zdravstvo

....da ti nama kume kažeš kako ti to računaš mjesece...ako je sad  27.10.2014.   :stripii:

raso

Dravski mjesece u kojima je lovostaj ne broji, tj ne računa ih :stripii: :stripii:

Alija

....šta se tebi desilo rašo da si smanjio količinu smajlića  :uf:

raso

rj

Citat: Alija  u Listopad 27, 2014, 18:01:39
....šta se tebi desilo rašo da si smanjio količinu smajlića  :uf:

Promjenio terapiju  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

Citat: Alija  u Listopad 27, 2014, 17:34:38
Citat: dravski pecaros  u Listopad 27, 2014, 12:22:44

....da ti nama kume kažeš kako ti to računaš mjesece...ako je sad  27.10.2014.   :stripii:
u juj mal sam brojeve pobrko.... 6.2.2015 ..  :rofl2:  :pije: :laughing7:

kuka

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.