Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Smithwick maniac

Bar ne idete na godisnji koji je trebao biti cist pecaroski :uf:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Evo prognoze za ovaj dio prije par minuta,kiša,umjeren vjetar,oblačno sa najvišom dnevnom temperaturom od 17 stupnjeva :sha:. Sedamnaest stupnjeva sredinom sedmog mjeseca,ja to još nisam doživio. Na dočeku nove godine nije bilo puno hladnije

Smithwick maniac

Ne bi se cudio da na zatvorenim vodama bude zijev ribe
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Tri ujutro,vani se nebo otvorilo koliko pada,nit mogu spavat koliko žubonji po svakom limu unutar sto metara,ne mogu ni na pecanje,kud pada tu je Drava takva kakva je..ovo nije humano nit sportski :violent1:

maverick

Imas dvije opcije...ili tablete za spavanje ili kopaj rupu u dvoristu i za ovakve krizne situacije imas unutra 5-6 babuski i laganica zabacis  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

E hebiga,ti bi i dvorište :stripii:,kad netko hoće na sunce onda se mjenjamo,stane samo jedna vrtna stolica :rofl2:

Kugla

Užas planirao ovaj vikend na pecanje i vidi sranja, kiša ne prestaje od jučer predveče, kanali puni, kao u jesen, blato do koljena,  :BangHead:

pajdo77

Ja od jučer ujutro nisam do sada bio do vode,čamci su puni a i pliva svaki klinac pa ima dosta granja do cijelih debla tako da tko nije a nema ceradu ode do vode i pogleda si čamac. Ja svoj malo navukao na obalu i sjeo na stranicu i odma grabio Dravu koliko ima vode :hi:

Zagor

Kod nas u Orahovici kaos. Ostali bez struje, poplavljeni podrumi od slivnih voda, a Vučica samo sto se ne izlije

Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

Zagor

Juzba

Sto ti darkvudskih šuma..........
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zagor

dravski pecaros

strašno..drava velika,karašica velika još ovo kad dođe sad nema mi do godišnjeg ništa od pecanja  :uf:

Kugla

U gadno ovo izgleda, svake godine sve gore slike nabujalih rijeka i sličnih stvari, to nikad prije nije bilo
:icon_scratch: