Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zagor

Nije ni čudo kada su izravnali rijeke, od njih napravili kanale koji se nemogu kao prije nigdje izliti. Voda dobije na brzini i naglo dođe i ode.
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

U podnevnom dnevniku ni riječi. Njima je muka što se putuje 5 sati do mora,cijela nacija kuka kako je to teško za izdržat a to što Slavonija opet pliva ma nema veze..hebeš slavoniju samo da ja stignem do mora za sat i pol iz metropole. E hebem te robio kad je to vijest dana u državi a ovdje ljudi plivaju

miha

nekinho

Baš je lijepo vidjeti političare kako su zabrinuti za narod koji pliva u svojoj nesreći. Njima ova voda i nepogoda dođe ko naručena da se eto malo okupe i popričaju, od silnih kriznih stožera država nam je sigurna ko od kurabe maca kad ju izvede u šetnju gradom... Toliko su sastančili i oko Rajeva sela i Račinovaca, neki izjavljivali i da se njih pitalo nikad se ne bi desilo ono što se desilo, a narod ko i njihove kuće eto usporedili sa puknutim cijevima u stanovima.... To što su kuće bile pod vodom do krova, i što su ljudski životi bili u pitanju, a ko ha hebe... viša sila. Voda će iovako i onako doći i proći, a do idući put opet ćemo čekati sastanak kriznog stožera na čelu sa našim vrlim političarima... I tako od poplava, suša, seljaka i ribara, i tko zna koga.... jedva čekam vidjeti novi krizni stožer!!!

britva63

bio sam jucer na Dravi kod usća karasice i to tece ko potok brzo nosi drvece i granje da to strasno izgleda :(

Bakara

Au ljudi, ovo ne izgleda dobro :(
Nadam se da će što pre da se stabilizuje, navodno od sutra opet kreće suvo i toplo.

Zagor

U Orahovici Vučica pala za 1,5m.

pajdo77

Ajde bar nešto pozitivno,jel ima puno kuća gdje je voda ušla u njih?

Zagor

U Orahovici nema, većinom podrumi. Za dalje neznam  :dontknow:

dravski pecaros

bio danas do mjesta di pecam voda je veča za 2.5-3 metra od normalog ljetnog vodostaja..očekuje se još taj val od orahovice i našica tako da čemo utorak-srijedu viditi kako če se sve završiti tu kod mena ali nebi trebalo biti nekih velikih šteta

pajdo77

Treba pitat starije..oni bi se mogli sjećati ali izgleda da se na nebu napokon pojavilo nešto što zovu suncem. Kako gledam a bogme i vidim negdje od srijede-četvrtka bi i Drava trebala dolje što se tiče vodostaja. Dakle taman za one koji zbog posla i sličnog mogu na vodu samo vikendom. Samo da opet za vikend ne bude neki potop. :baba:

joker

pajdo a si to pjesnicki srocio al za vikend ce kod mene vec biti bombona od vodostaja taman ce pasti a od ponedeljka sam na godisnjem auuu
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Samo ti uživaj,od 20-og voda treba padati,možda za vikend koja kap kiše i onda opet dobro vrijeme. Dakle očekujem u galeriji koje somče,ispričnice ne priznajem :baba:

ibro dirka

Bit će zubatih pred pad.