Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

No

:uf: Za nepovjerovat,evo kod mene stotinjak kilometara od Vas, lijepo sunčano,proljetno jutro.  :ok:

joker

i kod mene sunce pici. ljepo suncano jutro
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Pogled okrenite prema prozoru a ne gledat u foto tapete :stripii:

joker

a valjda sam na dobru stranu gledo :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

majstor

Sada sam se vratio s Drave. Malo vjetra, puno posla. Vrijeme super, ali smo ipak jeli u kućici. Naložili pa je toplo.  :takoje: :bye:

pajdo77

Sad gledam onaj freemeteo com i tamo nacrtali utorak,srijeda,četvrtak moguća susnježica i snijeg :eek:. Ko je tu lud? Sredina četvrtog mjeseca a trebat će nam lopate. :uf:

majstor

Najgore je kad na plus 30 trebaš i čistiti snijeg.  :stripii: :stripii:

rale2505

Citat: pajdo77  u Travanj 14, 2017, 10:33:07
Sad gledam onaj freemeteo com i tamo nacrtali utorak,srijeda,četvrtak moguća susnježica i snijeg :eek:. Ko je tu lud? Sredina četvrtog mjeseca a trebat će nam lopate. :uf:
Prognozirane visine snijega:

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

majstor

:eek: Baš te ide. Mi smo jućer pobjegli u zadnji tren. Nisam ni štapove sklopio.  :bye:

mossi

Juče je Sombor pogodilo slično nevreme, jak i dosta dug grad veličine grašak/lešnik.
Nisam ni otišao na vočnjak (Monoštor - 15km od mene).
Ići ću za vikend.. pa kako Bog da.
Inače za danas je opet najavljeno sranje.. koliko vidim .. negde je već stiglo.  :BangHead: :veryangry:

pajdo77

Pa hebem mu mater jer nema tamo neka protugradna obrana? Za svaki klinac ima novca a za ono što treba nema. pa to su štete koje se broje u milionima i da ne rokaju te rakete dan-noć tamo gdje su voćnjaci ja ne mogu razumjeti

Sg.Pepper

Ima, a lik koji je zaduzen za to mora cekat da mu jave kad da pocne loziti a danas gle cuda nisu mu javili pa nije lozio!
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Da je ovo pravna država i da dotični zavod mora platiti štetu nanesenu voćarima i poljoprivrednicima zbog njihovog nemara rokali bi oni i kad treba i kad ne treba. Jel skuplje ispaliti koju i kad sumljaš da bi moglo biti cirkusa pa makar ništa od nevremena ne bilo ili ne ispaliti a ljudima led uništi godišnji prihod na voćnjaku ili oranici i samim time ugrozi njegovu egzistenciju?

ĆIĆOK

Pajdo malo je to dalje i dublje kako ne kužiš! :uf:
Što više led stuče voća i povrća više ćemo kupovati u kauflandu,lidlu,billi,spharu itd.............a i cijena onda nije problem! :sha: