Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Bit ce vrijeme za izvrtanje u nesvijest  :stripii: Ovo je da se namočiš do vrata i ne mrdas previse kad si u Dravi  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma kakvo kupanje,drava hladna a nije ugodno ni kad izađeš,nek još malo ugrije taj zrak pa ćemo onda

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Kod mene bilo 40, ali ne u autu   :ok:   :stripii: :stripii:

Mornar Popaj

Prije dva tjedna

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

retfala

Ovo nije normalno..nema ni daška vjetra

maverick

pajdo77

Ko babe ste,kad je ljeto ne valja vam vrućina,kad je zima zebu uši pa opet nije dobro. Vid mene,ko dečkić,ne odvajam se od ventilatorai ne prigovaram..'dok ne zahladi,onda bi selio najradije

Sg.Pepper

Nevalja ovo nista! Gledam danas njive pa dobro da su te biljke zive uopce! Ako napokon pogode kisu za vikend mozda ljudi nesto i ovrse kukuruza ali ako ne bude nista, bit ce klipici za kiselit!
Uzas!
dec d vej aj lajk it....

Mornar Popaj

U mene rodilo
Ništa bez navodnjavanja

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Sg.Pepper

Navodnjavanje da na manjim povrsinama, vocnjacima, povrce ok, al vece njive tesko izvedivo, na zalost!
dec d vej aj lajk it....

pajdo77

vani se nebo otvorilo,pada ajme

pajdo77

Bilo je kod mene i nekih grana po cesti,ajd što pada al da ne bude nekog nevremena sa vjetrom,od dva zla lakše ispraznit podrum od vode nego tražit krov po ulici mada nedaj bože nitkom ni jedno od to dvoje.