Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Kod mene večeras dva puta nestajalo struje,jel od vrućine ili od klima uređaja. Tražim gospođu po kući a ona se pritajila,mora da se boji da joj ne napakostim a ja htjeo pitat jel zna gdje sam ostavio bater-lampu. E lude žene :rofl2:

maverick

Pazi da ne odes do komsinice pa tamo podjes pipati po kuci  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Bogme bilo bi salauke kada bi se vratio kući :baba:

pajdo77

Danas došao sa kupanja i bacio prednji(komad šine) senk i zadnji također misleći krenuti na pecanje no zbog vremena reko malo pričekati da se smiri kad me prijatelj zove prije pola sata i kaže da mi čamac pegla nizvodno. kako je vjetar podigao dva utega i prebacio ih preko hrpe kamenja koja su nizvodno nije mi jasno.bitno da je ponovo vezan. :sha:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Sada nakon ovoga bi valjalo pokvasiti pecaljke samo da ne bude repriza ovog propuha mada je to već polako otišlo negdje dalje.

šajzika

Sada sam okupo ovog od godinu jer smo se vratili sa drave .
Zena ga nahranila jer je umoran .
Ovaj veci se kupa mozda ce i  vecerat  a i suprugu treba namirit.
Jebes  mi sunce ak znam za koji kurac ja zivim
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Pa za obitelj. Ima li nešto ljepše? Bitno da su djeca sita i čista a gospođu ako stigneš-stigneš. nije se zdravo forsirati na ovo vrijeme. :stripii:

šajzika

A druze cekam da djeca ocvrknu i nadam se boljem .
Ali koliko vidim kod tebe dobijes ulja i benzina i zujis okolo.
Znaci od napona snage do napora snage
Audentes fortuna iuvat

šajzika

Ps.
Ma i to sto kazes
Ko cjeli zivot zeli hebat međeda
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

ma žena i ja smo ti ko brat i sestra, čim se jedno okrene ono drugo mu smišlja neku pakost i vršlja po stvarima :stripii:

maverick

Nas je uvatilo na kampiranju....bilo veselo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Mogu si zamisliti,bojao se čovjek ili ne prirodu ne treba podcjenjivati naročito pri ovakvim iznenadnim promjenama vremena i vjetru. Sto stvari može poći po zlu,od rušenja drveća na kamp,iznenadnih valova na vodi i smanjene vidljivosti pa do nedaj bože udara groma. Dobro da nismo kao drugi dijelovi svijeta izloženi uraganima,tajfunima i još tko zna kakvim vjetrovima,pa tamo cijeli život kucaš lamperiju i stavljaš rigips. Od toliko mjesta oni napravili kuće na najvećem propuhu.

maverick

Čuo sam se maloprije s deckima iz donjeg grada...barža se otkinula i napravila popriličnu štetu kod šimeta na vezu....neke čamce je izbacila van vode pa su je ulovili negdje nizvodno..predpostavljam od ovog vjetra

DIDAPATAK

..jel ima vijesti iz D.G.....što se desilo..
.. :baba: