Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Ja sam jutros rano bio do Drave ali nema nikog da ga pitam kakva se to barža otkinula i napravila pomutnju a ne znam ni gdje taj šime ima vez tj.šta vozi tako da mi bude kao neki orijentir. Barže u donjem gradu mogu biti vezane jedino na prostoru tranzita ako su dovezle nešta za izgradnju ovog kolektora jer su kod nas od krčme Javor pa do riječne ratne flotile djelomično raskopali šetnicu ili promenadu. Ako je kod tog čovjeka na vezu barža napravila pomutnju onda je to negdje kod ribarskog doma jer tamo je prva skupina čamaca nizvodno od tranzita i vjerovatno je onda njih pokupila. Možda u toku dana saznam više.

maverick

Šime je onaj klub odmah kod govnare...ustvari nesto malo uzvodno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Dugo toplo ljeto. Gledam hoće li lišće početi žutiti i odpadati :sha:

Kugla

Što je pržilo, pržilo, sad kišica i sve nestabilnije, biće još lijepih dana, ali to više nije to

miha

pajdo77

Cjeli dan mir božji i sad počinje grmiti a rekli popodne smirivanje s tim da kod nas još nije ništa ni počelo. Sad nek ja znam uz njihovu prognozu šta me čeka večeras na vodi i jel da uopće idem. :sha:

Kugla

Ma lezi pajdo doma uz ladno pivo i odmaraj  :ok:

pajdo77

Popio sam pivo dopodne a odmarat nemam od čega kad nisam ni klincem mrdnio. Ma nije mi problem kiša,imam tamo neku kabanicu nego mi iskreno nije svejedno kad grmi a ja na vodi. Nekako mi bude nelagodno :stripii:

Kugla

Ja planirao malo zabaciti ali što kažeš grmljavina a i kiša nekako me prikovalo za kuću

pajdo77

Ja bi tamo oko sedmice krenio,valjda će do tada ili počet ili uopće neće ni biti ničega. Nema mi goreg nego kada se natovarim i krenem a ono počne. Nit mi je za kreniti a nit se kući vraćati,većinom ja odem pa kako bude.

Kugla

Pajdo ja se ipak odlučio i oko 8 sati me oprala kiša, bolje da sam ostao kod kuće uz pivo

pajdo77

Kod mene ništa,pirkalo na momente. Gledao sam od mene a prema gornjem gradu se zacrnilo,reko jel da bježim ili ne ali srećom nije ništa bilo.

pajdo77

Preporuka dana:tko nema ceradu neka prošeta i izbaca vodu iz čamca. U mom je jutros bilo vode ajme od te kiše i ako danas još padne a ovu predhodnu ne izbacate moglo bi biti čupavo.

pajdo77

Ili susjedi udaraju kapijama ili negdje grmi. Pa rekli su da kod nas neće

Smithwick maniac

Eeeee lako po lijepom vremenu..
Sad treba na vodi biti sef sale! :stripii:
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...