Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

madmax

Citat: Mornar Popaj  u Kolovoz 01, 2023, 21:30:46

Već su dani kraći oko 25 min u odnosu na prije 40 dana.

Sent from my iPhone using Tapatalk

To me baš fascinira, odem 3 puta tjedno pecat u 9 mjesecu, svaki put sve ranije kući :book1:

maverick

Mi za Gospu idemo čamcima do Aljmasa...sto bi Jura rekao , sad vec tradicionalno  :stripii:  Malo se opijemo...malo okupamo i vecinom tu sezona gdje žene idu u čamac bude gotova...počinju ozbiljne veceri za vobler i to mi i jeste najljepse za pecanje. Drava je bila na 26.2 a neki dan 21 i nesto sitno...Uglavnom treba iskoristiti jos koji topli dan za kupanje i rostilj na pijesku
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Sad će opet gore od tih potopa uzvodno za bar metar. Da nema tako naglog porasta pa ne moram zagazit u nju da dohvatim čamac ne bi u njoj nogu pokvasio ove godine. Mi nemamo otok na ovaj vodostaj a nigdje dalje mi nije usput. Nit je za kupanje nit za pecanje

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Taj vodostaj je sad 'novo normalno'. Nek sam ja na spust kod vojarne okrenio čamac naopako i počeo brusit taban. Da sam ga odvuko uzbrdo do Mljekare i do tamo bi došla.

pajdo77

Gledam Slovenci gadno plivaju. Kad ta voda grune prema nama i počne kupiti grane i debla po obali mogli bi vi imat gadnih problema sa vezovima čamaca. Trebat će ih češće obilaziti dok ta voda ne prođe.

maverick

Neki dan jedna bajta izgori, danas vjetar izvali drvo i sruši drugu. Nije bas neka godina

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

feederaš

Iskrena sućut obitelji.
kako je počela ova godina, tko zna što nas još čeka.  :mt1032:

nele01

Opet iskidalo pontone, prevrnutih, potonulih camaca.
Ja i nećak super prošli.

maverick

nele01

Ne to je na jezeru Tikvara

dravski pecaros

Dramatični prizori iz Donje Jablanice.
Najmanje 14 mrtvih, a čak 40 osoba vodi se nastalima.

pajdo77

Strava. Valjda će odmah krenuti humanitarna pomoć ljudima.Zima je pred vratima.