Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Kobac moj ovo blato već svima ide na živce,pa to ne možeš hodati ko čovjek a da ti ne pričam da nam je bent raskopan od proljeća prošle godine i od tih strojeva vagaši ko na njivi pa ne možeš ni do čamca kako spada jer nam nisu ni stepenice napravili. Ko da smo na nekoj pustari. Samo da ne dođe voda jer će odnijet taj bent i onda pliva moja ulica ko i za svakog većeg vodostaja. Još kako ti kamioni prolaze ljudima našpricaju blato po fasadama,čudi me da ljudi ne naprave neki cirkus,nije to baš jeftina investicija a morat će bar ponovo krečiti fasade kad i ako ovaj cirkus od nazovi posla privedu kraju.

kobac

kad bude sve gotovo onda će skužiti da neš nisu dobro napravili (stepenice npr.), a onda za godinu-dvije slijedi proširenje benta prema dravi...hihihih

Slaven

De koju sliku da vidimo sranje

pajdo77

Bit će baš tako kako kažeš,ili će neka cijev puknuti ili će zemlja secovat pa kopaj i trpaj ponovo al ovu šetnicu su mogli odmah o istom trošku izbetonirati nakon postavljanja cijevi,pričekat tjedan-dva da zemlja sjedne i udri asfalt a ne ovako da godinu dana ljudi ne mogu do vode a stanuju kraj nje. Kako su u gradu odmah zatrpavali da gospoda ne zaprljaju lakirane cipele a ovdje u vukojebini se samo slikaju kad je poplava. Nije isto ni u kom dijelu grada stanuješ,i tu prave razliku među građanima. Ne znam Slavene stavit slike al da ti to vidiš,kažem ti,ko na nekoj zadnjoj stanici u vukojebini.

ibro dirka

Hoće li stat ovaj vjetar do 1.3. ?

pajdo77

Ko na Velebitu,da živim na moru ja bi puko ko kokica,tamo kad gledam na tv-u nema dana a da nema nekog upozorenja zbog vjetra.

ibro dirka

Katastrofa, sad kad imam vremena nema vremena...

kobac

Za vikend barem o su ne pokazuju na dhmz..

Žorž

Kod nas je konačno stalo,juče sam hodao u rikverc.

kobac

Citat: kobac  u Veljača 19, 2016, 20:11:21
Za vikend barem o su ne pokazuju na dhmz..

Htjedoh reći, kišu ne pokazuje...

pajdo77

U drugom mjesecu umjesto snijega do koljena eno vani grmi :sha:,otišo ovaj svijet u ku*ac totalno

joker

pajdo vani grmi a drava mutna i visoka za brkatog vreme sam tak
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Koliko sam ih upeco moj Jokeru ni na kalendaru ih ne znam prepoznat  :rofl2:

pajdo77

Odakle više toliko pada,nemam više lonaca po kući koliko prokišnjava :stripii:,klinac ću sutra ručat ako ovako nastavi,zauzeta mi randljika za supu kuhat :rofl2:

pajdo77

Selim odavde,ne mogu vjerovati da ta kiša pada stalno,evo i sutra će a i narednih dana.Ovoj djeci današnjoj ne treba ni kupovati  igračke,neka se ko ja dok sam bio klinjo gađaju blatom. Municije imaju cijele godine. Kažu u nekim djelovima zemlje za prva tri dana već ispunila prosjek za cijeli mjesec. A kad mi budu trebale kišne gliste onda će zemlja bit ko beton. Daj više sunca da vidimo a ne ove oblake do prozora.