Paprika

Autor Rap, Studeni 18, 2012, 22:17:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Postoji bolja, ali ju je jako teško pronaći.
Jer svake godine bude drugačija i ne postoji neka čvrsta šema da od istog dobiješ uvek super kvalitet.

Kissova paprika je standardno odlična  :thumbsup:

Cena je 10e/kg u Bezdanu.

dr.Ivo

Hvala mossi na brzom odgovoru....

Kugla

Paprika je super, imaš je u Bezdanu, prošle godine sam plaćao ako se dobro sječam 10 eura kg. kod njega doma. A imaš je i u nekim trgovinama recimo bilo je u Bogojevu u trg. tamo mislim da je bila 2 eura skuplja.

zvona

I ja si tu papriku planiram nabavit za svatove i za svinjokolju   :icon_thumright:

Kugla

Još sam jednu kupio preko Mossia , a mislim da je paprika bila iz Bačkog Monoštra, isto je bila odlična, samo ova od Kiša je baš onako izrazito crvena, i to samo njegova ni jedan druga nije baš te boje, jel to prirodno ili ne neznam.

dr.Ivo

A valda je prirodno ako nije đaba crvenila.... :sad10:

brod_carp

Pozdrav svima, već dosta dugo tražim dobru papriku dobio sam na probu papriku iz Luga ali jednostavno nismo zadovoljni. Pa me zanima dali netko ima u planu ići put Vojvodine po papriku?

silure

dobra paprika se mora naci u kopacevu i vardarcu....nigdje dalje u hr.....razlog je zemlja,i ako je u kopacevu najbolja zemlja mnogi misle da je i njihova dobra ali nije....a cesto zavisi i od godine...mora se znati kod koga ce otici...probati...mislim da znam ljude sa vrhunskom paprikom ali nikome nezelim preporuciti da nebi bilo upiranje prstom...samo morate probati,vidjeti i po preporuci zadovoljnih...ali kod nas je malo sta ue je preskupa iako kod mog prijatelja ipak kupuju iz:virovitice,siska,petrinje,pozege,slatine,kostajnice,broda itd i svi pre zadovoljni...

silure

ja kupim od svog ujaka koji je pobjedjivao u kulinarstvu i dok je stupao po natjecanjima fisijadam itd nitko mu nije ravan bio....takav covijek zna sta je dobra paprika...i sta je ljuta paprika i kvalitet....tako da morate znati pljude...djabe sam i ja jednom kupio u bezdanu nevjerojatna crvena kada se kulen osusio izgubio boju....a vjerujem da mora i tamo biti vrhunske i kvalitetne paprike jer takodjer dobro podrucje a jeftina paprika...a djabe kad i tamo moras znati kod koga..a ima svakakviu koji se bave kao i kod nas

brod_carp

Ovi jedni kupuju papriku u kopačevu za fiš ali jednostavno neće da kažu od koga  i se sad tražim papriku koja ima dobre preporuke više bi volio kupiti kod nas nego ići preko nego i kupiti Kisovu papriku koju večina ljudi hvali...

silure

kada budes isao u preko ili gje vec po papriku javi se dan prije u pp i obidji putem 2 mjesta vidi,probaj itd...

maverick

silure, slobodno napiši tu kod koga ima dobre paprike, neka se ljudi pomognu ako mogu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

u vardarcu paprika br1...informacije moram preko privatnih poruka....samo upamtite paprika se brzo proda... dobra

silure

u cemu je problem nekih...staru papriku prosle godinem mijesaju sa friskom...i nastaje srnje....

brod_carp

Evo što bude nakon kuhanja sa paprikom koju imam iz Luga, kao da nije dobro samljevena...