Paprika

Autor Rap, Studeni 18, 2012, 22:17:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Rap

Kako bi napravili dobar fiš potrebna je i dobra paprika.Podijelite sa nama gdje ju nabaviti i od koga je provjereno dobra.

retfala

ove godine sam kupio od Jovanića iz Apatina. 1000 dindži kila i super sam zadovoljan.

Rajo

I ja ove godine naručio od njega , trebala bi mi stici do kraja tjedna . Kakva je moći ću reći tek za koji mjesec . Prošle godine uzeo od neke mađarice al nisam bio zadovoljan ljutinom .

Darko

bratić mi nabavlja od Kiša i Tumbasa , ja zadovoljan
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

Kiss-ova paprika iz Bezdana je vrlo solidna!
Sad koristim neku promo, boja odlčna ostalo 8+.
Dobru papriku je zaista jako teško pronaći, jer stvar zavisi od puno faktora.
I nema jedan proizvodjač svake godine dobru papriku!  :(

Darko

kiss je navodno ove godine pobjedio na nekom natjecanju u kvaliteti paprike , izbor od 19 sudaca
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

Čuo sam i ja i ono što je najbolje ( ako je istina ) sva paprika je iz radnje, a ne od proizvođača!!!

Rajo

Stigla paprika , onako na prvu je položila . Sad treba pričekat dva mjeseca pa ću vidjet ustvari kako se uklopila u moju recepturu .  :icon_biggrin:

simba

Što se cijene i kvalitete tiče tu je KISSova paprika najjača.Između 9 i 10 eura je kila.kod nas su pak paprike iz Kopačeva među najboljima ali oni ne znaju koliko bi tražili

čikli

recept za tortu sa ljutom paprikom

Rajo

he he he , ono ispod paprike  :angel4:

Kugla

Boja super a biće dobra Rajo samo ne meći u tortu eheheheheheh
simba je u pravu kopačevska odlična al kad udare cijenu onda da poludiš,može se naći po 120 kn pa ako vam netreba puno već manje količine onda nije bed

kawasaki

kod nas u Dj prodaje mesar baranjsku domacu od jednog opg nemogu mu se sjetit imena pa kasnije napisem

ali htio sam reci kako ja kupujem papriku za klanje tako da fino kupim prije svog klanja od njega jednu kobasu i ispecem i probam
takodjer ga pitam koliko posto je isao i samim time posto ja volim ljucu znam koliko trebam dodati i ispadne mi po volji

a iako je svake godine od istog nije isto ljuta pa ju na ovaj nacin testiram da znam sta ocekujem  :headbang: 
Brzi od Bolena.

Pan

Kome treba,ima i u Nuštru odlične paprike.
Zajamčeno bez peteljki....
Srijemac

dr.Ivo

Pošto se polako ali sigurno bliži vrijeme klanja, odnosno pravljenja suhomesnatih proizvoda (kulen, kulenača, kobasica, krvavica, švargle itd...) potrebno je imati osim kvalitetnog mesa naravno i kvalitetnu papriku. Malo sam čitao i primjetio da se dosta priča o Kissovoj paprici iz Bezdana. Ako je netko radio sa njom da malo opiše kakva se pokazala.
I kako ju nabaviti i koja je cijena???