Paprika

Autor Rap, Studeni 18, 2012, 22:17:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

kviskons

Papriku kupim sad za celu godinu.
Dobro je umotam i u zamrzivac.
Vadim malo po malo da ne oksidise.
Proslogodisnje imam jos nesto iz Bezdana,
ovogodisnja - videcemo gde cemo naci vrhunsku.

silure

Citat: brod_carp  u Listopad 27, 2013, 17:55:02
Evo što bude nakon kuhanja sa paprikom koju imam iz Luga, kao da nije dobro samljevena...

ovo nisam u zivotu vidio

silure

od neki dan kuhano sa paprikom od prosle godine koja u opce nije ispostovano bas nista da bi se ocuvala cak je bila u vrecici sto lako gibi boju...i eto...nije ni blizu onome sto sam sad vidio....ono je eto ja se stidim sto sam iz baranje gdje je poznata dobra paprika da je ona iz luga...uzas

silure

silure

na slici je boja li la ali zapravo je crvenija bila malo

brod_carp

Ali čudno mi je što paprika od te što ja imam osvaja nagrade na paprika festu u Lugu.

silure

jednostavno nevjerujem....ja mislim da ovdje nesto ne pase....  :icon_scratch: ta sigurno ne osvaja... ovu koju ja vidim...

Tićo

Evo jednih od proizvođača sa renomeo Atila Tumbas , Trkulja Milan

Kugla

Tičo svaka čast  na info, ako je ko na fotkama onda je vrh, morati će mo isprobati!  :icon_thumright:

Stepa

Imao sam Kišovu papriku i oduševila me  :clap2:, s obzirom da sam postao lokalni kuhar brzo sam ostao bez nje i HITNO mi treba adekvatna zamjena :help: :help:
Ako netko ide u Srbiju da mi ponese kilu dvije :occasion14: :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

zvona

Pošto se bliži svinjokolja a treba fine paprike...zamolio bih nekog sa foruma da mi dofura 1kg ljute i 1kg slatke kissove paprike.ako ga put nanese preko.zahvaljujem

kawasaki

jel ima tko Kisovu adresu ili broj? 
isao bi danas po papriku.  :hi:
Brzi od Bolena.

mossi

Kad ideš iz Sombora, kod (pre) LUKOIL-a pumpe, skreneš DESNO, voziš jedno 200-300m i pored puta vidiš ma visini od 1m OKRUGLU tablu veličine 40cm na kojoj piše PAPRIKA, udješ i kupiš. 1300 dinara slatka 1450 dinara ljuta.

Ni na jedan telefon se ne javljaju..  :glasses9: :BangHead: :violent1:

miha

stani pitaj svi znaju za Kiša....

kawasaki

hvala Mossi i Miha.
:hi:
Brzi od Bolena.