Paprika

Autor Rap, Studeni 18, 2012, 22:17:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..pa ni Osijek nije na kraj svijeta  :uf:
..javi se..vidimo se  :icon_thumright:
.. :baba:

Žorž

Ja lepo napisao,prvo Osijek par dana :takoje:

maverick

Ðabe ti Osijek, Ðakovo ako ne navratiš u Josipovac  :stripii:  :stripii: ipak ovaku znamenitost u srcu slavonije moraš obici, imamo Pinokio....i imamo...Pinokio...ali kafa je dobra  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Žorž

:stripii: ti reče da ni konbarice,nisu za baciti :rofl2:

maverick

A ne...to je muska birtija...ono pravo domaca atmosfera...seoska kvartovska  :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nema susjed do prave muške birtije kod nas kod hrkia heehehehh :stripii: :occasion14:

petrinjac

Citat: Žorž  u Veljača 11, 2016, 13:32:58
Za Petrinjca i ostale koje to zanima,kaže moj kum da su ovi najbolji kod nas.Porodica Krumenaker iz Bačkog Petrovog Sela,imaju prehrambeni sertifikat za kamenje,daju garanciju i podršku nakon kupovine,on je kupio od njih.Cena je od 180e pa na gore,zavisi od prečnika kamenja,snage i redukcije motora,njihova adresa sajta je www.mlinovi.rs.E sad kaže mi da dole oko Kragujevca i Trstenika ima još puno likova koji to rade.Jedan od njih je i izvesni Saša Pecić,probaj da ga kucaš,možda je dobar ali o njemu neznam ništa :hi:

hvala druze za info...
i sto mi izlazis u susret... :notworthy:
budem ih bas kontaktirao... pa cu odluciti..
onda se javim.. pare nece bit problem. :icon_thumright:
pozzz..

alex7777

Nije niko reko ili ti spomenuo ko je u pitanju, uhvacen u nedozvoljenim radnjama il slicno kakogod u vezi paprike, u Bezdanu? ili di vec i dal je u pitanju KISS il TUMBAS il  neko treci :sha:  pitam jel kupujem dosta paprike i od KISS-a i od TUMBAS ATILE pa me stvarno zivo zanima??

mossi

Od kad je ta vest? Ja nisam čuo ništa skoro.  :no:

Žorž

Bajata fest,nema veze ni sa jednim ni sa drugim,opušteno Alex,u pitanju su bili nakupci koji su miksali papriku sa koječim. :takoje:

alex7777

onda  :ok: bilo je  :crutch:  :stripii: :stripii:

mossi

Ako je bilo problema, onda je to bilo samo sa onom namenjenom za izvoz.  :uf: :stripii:  :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Žorž

:rofl2: :stripii: samo za Slavoniju :rofl2:

alex7777

ma nema toga kod nas ide se preko po papriku u bogojevo i kupusinu i redom nista export inport svasta  :flasica:

mossi

Pa naravno, zato sam se i našalio!   :takoje: :hi: