Paprika

Autor Rap, Studeni 18, 2012, 22:17:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

Znas sta??? Mossi  :stripii:

Al nas hebes  :flasica:

Ja bio u Kupusini kod Atile i uzeo papriku.
Izgleda super, a jos nam gospodja isprica da je Kis bio u zatvoru i kao jer stavlja boju u papriku i svasta nesta?!!! Dali neko zna sta o tome?

Neznam jel to istina al men je pricu prodala i ja sad nakon tolko godina preso sa Kisa na Tumbasa.

Volio bi to procitati u medijima da mi bude lakse!

Brzi od Bolena.

kawasaki

Citat: željkož  u Listopad 24, 2017, 17:12:44
Koja je cijena paprike u kupusini, primaju li kune
I ja tražim alternativu za Kiss-a
Točno kako je mossi napisao
Nije loša ali je lošija od prije koju godinu
73 kn. I to bez obzira na pakiranje.  :hi:
Brzi od Bolena.

deekay

Imate li preporuku za neku baranjsku papriku, i da bi ljudi htjeli poslati poštom/tiskom? Vremenski ne stignem ići preko po Kiss ili neku drugu.

Vidim da je npr. gđa Žužana Jožef osvojila prvo mjesto na paprika festu ove godine, pa se spominje  g. Kelemen stalno i još poneka imena, više manje svake godine što budu u top3.

Ja ih osobno nepoznam, ali u nedostatku vremena za Kiss, trebao bih našu alternativu.

alex7777

Citat: kawasaki  u Studeni 02, 2017, 22:37:50
Citat: željkož  u Listopad 24, 2017, 17:12:44
Koja je cijena paprike u kupusini, primaju li kune
I ja tražim alternativu za Kiss-a
Točno kako je mossi napisao
Nije loša ali je lošija od prije koju godinu
73 kn. I to bez obzira na pakiranje.  :hi:
neces pozalit garantiram ti  :ok: a mossi zahebava buve u letu  :stripii: nemoj se smarat stim kiss-om, bio nekad  :hi:

kawasaki

Mossi je prije 3-4 god bio ozbiljan  :stripii:
Brzi od Bolena.

mossi

Ma ja sam mrtav ozbljan ..  :tongue3: :glasses9: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Uvek je najbolja paprika od ljudi koji prave male količine, koji se probijaju na tržište i koji pošteno rade.
Oni imaju taj proizvod maksimalno 1-3 godine i onda PROPADNU ili se POKVARE!

Znači .. to je životna činjenica.

Ostaju vam Kiš, Tumbas i ostali koji prave INDUSTRIJSKU papriku koja je unutar standarda ..
Pa sad .. ili imaš sreće da iskopaš vrhunsku papriku svake godine NOVU ili se "držiš" proverenih.

Meni pola kg nije dosta, ja trošim bez nadeva oko 1.5kg slatke.
Znači idem u nabavku još 2x po pola kg.   :takoje:

:hi:

kawasaki

Ti si jedan mucki provokator  :stripii:

Zivio Tumbas dole Kis  :oussama-bin-laden:
Brzi od Bolena.

mossi

Prošle godine sam ubo vrhunskih pola kg Kupusinačke paprike i teško da ću to ove godine ponoviti ..
Čovek je potpuni anonimus .. paprika bolja od Kišove duplo! Hebiga ograničena količina ..
Prodato unapred .. ove godine već zakasnio.  :BangHead:

kawasaki

Najnoviji vic kaze Kupio si kod kisa susenu ciklu i farbu  :stripii:
A i cigle melje  :BangHead:

E moj mossi sta ces ti jesti  :jede:
Brzi od Bolena.

mossi

Pazi kad se u viršle i paštete melje sve!
A do sada sam bio srećan što su bile samo od očiju i šupaka.
A sad ide SVEEEE! Plus gomila hemije i aditiva, mlevene kosti, papci, koža .. I posle kažeš dobra viršla! Gavrilović!  :uf: :stripii:

maverick

To smo odavno prestali jesti....cak u zadnje vrijeme ne jedemo u kuci sto je preradjeno. Vecinu kupujemo po selu od poznanika gdje znas da je domace....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nekinho

Ma ti i tvoji jedete što ulovis, a mi koji ne znamo pecati kupujemo i dalje pastete na sniženju

mossi

Mislim da niko normalan ne melje crep ili ciglu. Jer to bi možda i prošlo u nadevima, ali ovo je regija paprikaša cigla bi se odmah taložila. Tako da su takve izjave dosta neozbiljne. Možda se dodaje neki skrob, gluten jeftino a sitno praškasto i teško. A u vodi daje mutnoću. U svakom slučaju, svako za svoje novce šta hoće.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

No

Ja nikad ne bi kupio ništa od onog tko za svog konkurenta tvrdi nešto što nedvosmisleno nije utvrđeno.

Kakav je to proizvođač paprike koji može reći za neku drugu obitelj koja se bavi istim poslom,da melje ciglu u papriku.

Pa to je više nego van pameti.

Na osnovu čega se to govori?

kawasaki

Ma sve lazov do lazova a obicni drkadjije  :takoje:
Brzi od Bolena.