Paprika

Autor Rap, Studeni 18, 2012, 22:17:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kuka

Uskoro će vrijeme za nabavku paprike. Imam u planu nabavljati Kiševu ili Nemetovu pa,  možda i drugima treba a daleko im ići samima, da se organiziramo...
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

alex7777

prije nekih 15 dana kupio pola kile kiss-ove u bogojevu u nišu jako cudna  :eek: kuvo dva tri fisa nisam bas zadovoljan  :no: a zasto je cudna sutra vam pokazem jedan detalj koji mi nije jasan  :pirate: usporedit cu vam kiss-ovu i tumbasovu  :baba:

retfala

Sa kiss paprikom sam zavrsio zauvjek...u kulenu izgubila boju....nije mi bilo dobro...to je bilo prije 3 god...prosle godine im je bila inspekcija...bojaju papriku sa susenom ciklom...nikom je nepreporucujem

kawasaki

Prosle godine kolega uzeo Kis, a ja Tumbas.
Nezna se koja je bolja osim sto Kis daje manju gorcinu i bolju boju. Pricam o lanjskoj. E sad oso drugi kolega po Kisovu a ona bljedja poput Tumbasove.
Hebe li nas majistor ili sta se desi...
Brzi od Bolena.

ljuska

ako nije kupljena direkt iz ruke proizvođaća onda je princip kao kod dilera, preko svake ruke kroz koju prođe dobije razno razne primjese

majstor

I uvjek je Majstor kriv.  :stripii: :stripii:

alex7777

neznamjel ce se dat vidjet

:eek:

mossi

Iskreno ja koristim Kišovu prošlogodišnju, koja je bolja od pre 2-3 godine.
A ovo sa videa ne valja nijedna.

Kako i gde je to kupljeno ne znam.. al to nije ni nalik paprici.

Možda danas izvedem sličan experiment,
ali paprike imam još jako malo za bacati na video al ajd.

Slikam i kobasicu od prošle godine nije izgubila ni boju ni kvalitet, a stavljam oko 2%.

Može probati ko hoće ako nadje primedbu .. hebem li ga.

Papriku kupujem isključivo krajem oktobra, novembar i to je to - držim u zamrzivaču.

retfala

Ja sam kupio prosle godine u Kopacevu...jako sam zadovoljan...vec sam zvao covjeka da ostavi 3kg

retfala

kuka

Uzimao Kiss nekoliko godina i nisam imao zamjerki. Jedne godine uzeo Nemtovu u Bezdanu i ona bila dobra. Žena mi rekla da ju čuvam u hladnjači jer ne smije biti na toplom, u protivnom oksidira i promijeni okus i boju.
Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.

mossi

Sijalica

Dnevno svetlo, prozor.

kawasaki

Druze nije li to mozda puno 2%?
Kakva je gorcina sad u ovo vrijeme kad je dosta odfermentiralo sve?
Brzi od Bolena.

mossi

mossi

To ti je 200 grama na 10kg smese.