Hunter 535

Autor TonyC, Travanj 18, 2013, 07:19:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Batica

Juce na sajmu pogledao izlozen Hunter. Lepo uradjen camac, fina prednja komora, isto i zadnja. Lepa zavrsna obrada
Medjutim ja ga nebi kupio, jer mojim potrebama ne odgovara. Plitak, uzan, dvojca pecarosa i kraj. Treci nema gde ni da sedne, a kamo li da peca. Camac podredjen voznji i brzini. Ja sa 192cm sedim u njemu, zgrcen, kao da sedim na gajbi piva.
Camac konstruisan da dobro ide sa 20-25ks. Kraj. Za ozbiljno pecanje, nije, moje misljenje. Pre sam za komforniji, veci, siri i stabilniji camac nego brzi za 5-6km/h jer nista ne znaci.
Moje misljenje.

maverick

Nije tvoje...to je ispravno pecarosko misljenje  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Gledam na njuskalu...onaj jedan te isti Hunter se i dalje prodaje...jeli moguce da nije nasao ni jednog kupca do sad...bar za jedan komad...oli ne valja ili nas ubi ova kriza
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grga

Grof

Danas sam bio u trgovini pod Dravom gdje prodaju ovaj spomenuti čamac, kupovao sam neke gluposti za kanister i gledam taj čamac pa to izgleda jako dobro. I prodaju izložbeni model koji u trgovini za oko 16000,00 kn. Moram priznati dobra cijena.
Tu je brate odmah iza panja

maverick

Očito da samo izgleda dobro...kao model nije zaživio ni u Srbiji gdje ga prave...ima opaku konkurenciju tamo....s Tajmenom tesko da se moze mjeriti puno pecaroskih čamaca...pa tri princeze...pa dunasi...pa svi ostali...

Batica

Prvo cena, drugo kratak, plitak, uzak. Ocigledno zamisao konstruktora je bila da napravi brz camac, koj bi se sa 15ks dobro vozio.Preracunao se oko jedne stvari, cena. Kao i kod kola, lepo je voziti Smart Brabus ali koliko bi dalo pare za tako malu i skupu zajebanciju. Bolje veliki, stabilan karavan, veliki gepek sa kukom za prikolicu

Ervin

Čini mi se da je koncepcija totalno promašena, barem u ovom momentu kad svi gledaju kako će da uštede.

Napravljen je šmekerski čamac, koji većina pecaroša neće ni pogledati, jer više vole "karavan sa kukom", a za prave šmekere koji su spremni dati lovu da bi se kurčili, nije dovoljno šmekerski! :toothy9:

maverick

šajzika

Gledao video. Strasna brzina
Audentes fortuna iuvat

kawasaki

Ima li kakvih novih info za ovaj camac?
Koje su prednosti Tajmen VS Hunter i obratno?
Brzi od Bolena.

maverick

Koliko sam čuo djecijih bolesti vise nema...Koja mu je sad cijena i da li je Alesta jos zastupnik...neznam. U tom segmentu je tajmen povoljniji i mozes otici sam po njega. Sto se tice koncepcije...ovaj spic nije za ulazak s prednje strane a to su situacije kad drzis camac na sidru...ili ga vozis na prikolici...Ako je na nekom flosu pa je ulazak sa strane onda je nebitno. Ovako nekako vizuelno...mozda mi je i malo ljepsi od tajmena...

Rap

Po ovom videu on sa 30 ks ide nizvodno preko cca 65?!

kawasaki

Koliko ispadne Tajmen u Hr?
Oni kao uvoznici iz Vu ne odgovaraju na mail...

E sad ja kad gledam meni nekako ispada da je onaj nas Panval best buy kad uzmes gabarite, plovnost i cijenu...e sad neko pise lošija izrada a u biti nikom se nije raspao ak se ne varam? I u biti neznam dal itko ima neki problem sa tim Panvalom onak konkretan problem!? Volio bi bas cuti misljenja...
Valjalo bi mozda i otvoriti temu VsVs kako bi se pomoglo početnicima u nedoumicama pri izboru kupnje...
Brzi od Bolena.