Hunter 535

Autor TonyC, Travanj 18, 2013, 07:19:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Tićo

Citat: rj  u Veljača 28, 2014, 08:29:38
ako je 20 ks donja granica za čamac koji je metar u tabanu to je qurac a ne plovnost i živo bi me zanimalo da vidim kako ide sa 40 ks koliko je deklarirana max snaga motora  :icon_scratch:

Zašto gurač, možda se nisam dobro izrazio 20-25 ks je po meri za taj čamac, naravno da može i 5 ks i 50 ks

silure

Citat: Greys  u Veljača 28, 2014, 17:41:56
I dok dodaš svu opremu, dođeš do 2 osobe. Ali ne treba pucat na prazno, treba probat pa kemijat
netreba pucati na prazno...probaj prvo,sigurno ocekujes malo ali stavi jos jednu osobu o vidjed ces da ces biti iznenadjen

Darko

Citat: rj  u Veljača 28, 2014, 17:43:21
ti + komplet oprema ste pol čoveka  :rofl2:   :stripii:

e nek si mu rekao  :stripii: :stripii:

greysika , taj čamac sa 15ks mora ići jako lijepo  :ok:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

teca

Neko je ovde spomenuo da je Hunter isti Tajmen samo ima spic... Ajde ne pricaj  :stripii: kada nisi imao prilike da ga vidis uzivo a kamoli da se provozas... Slucajno poznajem oba proizvodjaca i moje iskreno misljenje ako bi ocenjivao , dao bi vecu ocenu Tajmenu. Hunter po meni sa 15 konja ima vise "erektivan" izgled, dok Tajmen sa istim motorom klizi..Inace svojevremeno je vlasnik Huntera izmislio camac Big Foot...Kod oba pomenuta camca zavrsna obrada je na visokom nivou i tu nema greske, a na materijalu se nije stedelo . Sto se cene tice to je po meni preskupo !!!

TonyC

treba novopecenog uvozika trznit da napravi testiranje , mi se okupimo , provozamo . njemu dobra reklama a mi popunimo rupe u znanju oko huntera .   :icon_biggrin:

Greys

Definitivno, a vjerujem da će tako i biti.  :ok:

mlb

I onda kupimo čamac po povoljnijoj cijeni jer je rabljen (salonski)!! :hello2:

miha

Ivša đaba pisanje vidi ti sa dioničarima odnosno dioničarkama i da se to rješi  :hello2: ili opcija broj:2 - daš oglas :pottytrain2: :bootyshake: hihihihihi šala naravno :hello2:

Greys

U subotu, 28.03.2014. u Osijeku, kod Gornjodravske obale kod lokacije Galije, sa početkom u 15h, održat će se probna vožnja sa čamcem Hunter 535. Ovo je prilika da uživo vidimo kako se čamac ponaša, eventualno netko isproba krug itd...

Darko

jel znaš sa kojim motorm će se isprobavat
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

miha

odlično ali zašto se čovjek ne potrudi još malo kad več radi prezentaciju pa nebude više različitih motora 8.10 .15. 25 konja  :sha:

Greys

Prijedlog je dobar, i ja bih volio vidjeti kako se ponaša čamac sa manjim motorima.

Batica

Jer znate kako se montrira motor od 15-20-25kg?
Ako neko misli da ide lako kao tomos 4ks onda bolje da ne gleda camac.