video klipovi o lovu smuđa .

Autor dus, Travanj 22, 2013, 21:36:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

pajdo77

Ja sam primjetio onu yamahu od 225 konja,lako je to u Rusiji vozikati kad im u bašti nafta izvire

mossi

Mene interesuje kako se pravi taj predvez?  :icon_scratch:

rj

Citat: Batica  u Rujan 10, 2015, 13:38:37
Kako rade rusi, vidite velicinu seda

Batica RUSOFIL  :eek:  :rofl2:  :rofl2:

što se tiće veličine sheda mislim da to varira od sezone do sezone ...
prije 3 god. cjelu zimu sam lovio na "palačinku" 14 cm dok je prošle zime u 90% slućajeva uzimao 9cm sad ga ebai šta mu se desi  :mt1032:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Citat: mossi  u Rujan 10, 2015, 15:13:31
Mene interesuje kako se pravi taj predvez?  :icon_scratch:

Malo deblja žica i drugi princip.  :idea1:

Mudri

Ma treba nabaviti one sajlice što se grije upaljačem ,kaže mi kolega koji koeisti da drže ko u ludilo a brzo i jednostavno....

vatrogasac

Termo sajle, koristio ih prije dok sam aktivnije hvato stuku, samo ja sam koristio tad onaj manji upaljac za plin, malo im je trebalo duze da se stope, s tim da bi danas narucio s e baya one mini "brenere" jer mi djeluju odlicnu za tu namjenu.

bulmil

pajdo77

Da mi je netko rekao da se smuđ može maziti poput mačke poslo bi ga da sad ne kažem. Jedno pitanje,kako se vabe smuđevi?,mic mic sigurno ne pali. :sha:,da mi je to saznat pa da popljujem te vaše štapove od 500 dolara kad dođem sa povodcem na pecanje :stripii:

DIDAPATAK

..u neko davno i sretno vrijeme, kad se voda iz Lugarnice smjela piti, smo hvatali smukije i štuje oko kile rukama u granju..
..samo od repa prema naprijed rukom  :ok:..manji su bili neurozni pa nisi mogao prići a veliki su bili duboko..
.. :baba:

kockar

Citat: maverick  u Siječanj 25, 2015, 22:11:42
Nije lov ali je zanimljivo

Veliki Backi Kanal u Somboru, kod onih stubova na pocetku smo kao deca igradli vije.... :)
Izuzetno teska voda za uloviti smudja, vecina je cak ubedjena da ga tu uopste nema.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

No

kockar

Nigde nije dublje od 3 metra, a po vegetaciji mi se cini da su ovi bili na max 2, nisu bili u srednjem najdubljem delu....
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Slaven

Odlican video, kako lijepo leze u travi i spavaju :ok:  i ajd ti njega sad tamo probudi i uvati