video klipovi o lovu smuđa .

Autor dus, Travanj 22, 2013, 21:36:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

pajdo77

Ja sam primjetio onu yamahu od 225 konja,lako je to u Rusiji vozikati kad im u bašti nafta izvire

mossi

Mene interesuje kako se pravi taj predvez?  :icon_scratch:

rj

Citat: Batica  u Rujan 10, 2015, 13:38:37
Kako rade rusi, vidite velicinu seda

Batica RUSOFIL  :eek:  :rofl2:  :rofl2:

što se tiće veličine sheda mislim da to varira od sezone do sezone ...
prije 3 god. cjelu zimu sam lovio na "palačinku" 14 cm dok je prošle zime u 90% slućajeva uzimao 9cm sad ga ebai šta mu se desi  :mt1032:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Citat: mossi  u Rujan 10, 2015, 15:13:31
Mene interesuje kako se pravi taj predvez?  :icon_scratch:

Malo deblja žica i drugi princip.  :idea1:

Mudri

Ma treba nabaviti one sajlice što se grije upaljačem ,kaže mi kolega koji koeisti da drže ko u ludilo a brzo i jednostavno....

vatrogasac

Termo sajle, koristio ih prije dok sam aktivnije hvato stuku, samo ja sam koristio tad onaj manji upaljac za plin, malo im je trebalo duze da se stope, s tim da bi danas narucio s e baya one mini "brenere" jer mi djeluju odlicnu za tu namjenu.

Kugla

Nije lov smuđa, ali zanimljivo  :ok:

bulmil

pajdo77

Da mi je netko rekao da se smuđ može maziti poput mačke poslo bi ga da sad ne kažem. Jedno pitanje,kako se vabe smuđevi?,mic mic sigurno ne pali. :sha:,da mi je to saznat pa da popljujem te vaše štapove od 500 dolara kad dođem sa povodcem na pecanje :stripii:

DIDAPATAK

..u neko davno i sretno vrijeme, kad se voda iz Lugarnice smjela piti, smo hvatali smukije i štuje oko kile rukama u granju..
..samo od repa prema naprijed rukom  :ok:..manji su bili neurozni pa nisi mogao prići a veliki su bili duboko..
.. :baba:

kockar

Citat: maverick  u Siječanj 25, 2015, 22:11:42
Nije lov ali je zanimljivo

Veliki Backi Kanal u Somboru, kod onih stubova na pocetku smo kao deca igradli vije.... :)
Izuzetno teska voda za uloviti smudja, vecina je cak ubedjena da ga tu uopste nema.
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

No

kockar

Nigde nije dublje od 3 metra, a po vegetaciji mi se cini da su ovi bili na max 2, nisu bili u srednjem najdubljem delu....
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

Slaven

Odlican video, kako lijepo leze u travi i spavaju :ok:  i ajd ti njega sad tamo probudi i uvati