video klipovi o lovu smuđa .

Autor dus, Travanj 22, 2013, 21:36:28

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kockar

^^^^ kad vidim da neko na gumu od 10 cm mora dodati trokraku da bi ulovio...odmah mi je jasno da nesto debelo ne valja...
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

maverick

Ima neki momont zimi na plićaku kad nece da uvati do udice...kida rep tri puta zaredom...štipa...ebe kera ali nece....tad najmanja troca lovi najvece smuđeve...e sad za osatle situacije nisam pametan sta ce im...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

umpahpah

e kad nisi nikada svladao odgođenu kontru!!!!  :stripii: :stripii: :stripii:

milan-so

Kad smo kod kontre ... evo jedan klip gde se najlepše čuje kontra ... kolega mamijo - klip sa tužnim krajem  :uf:

dus

malo vertikale !

Batica

Predhodni klip.
Pri zamaranju ribe, previse podignut stap. Mora malo da spusti, pogoto kada riba pridje blizu camca. Mozda gresim, zbog ugla snimanja klipa

ps

Ili mi se čini, ili bacaju s jako debelom strunom?

Jožef1

Citat: Batica  u Studeni 18, 2014, 12:04:10
Predhodni klip.
Pri zamaranju ribe, previse podignut stap. Mora malo da spusti, pogoto kada riba pridje blizu camca. Mozda gresim, zbog ugla snimanja klipa
Mislim kako ne griješiš  :hi: nek oprosti varaličar ali štap je bio previsoko a i kontra je malo izvan kontrole  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

šajzika

Audentes fortuna iuvat

vedro

rj

8 min 20 sek moja guma u kutiji žuto zelena  :eek:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

sad sam se sjetio da sam mu ostavio shedova ...dobar čovjek i dobar ribolovac  :ok:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dus