komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

http://www.topfish.rs/oprema-za-ribolov/pribor/protiv-komaraca

Odelo je 1299dinara tj 12e plus poštarina, znači oko 15e

maverick

ta jakna ne izgleda skupa...ako traje mjesec dana isplati se  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Citat: kugla  u Svibanj 03, 2013, 21:03:12
Ima jedna stvar koja zaista funkcionira kao što je u reklami. Ona lanterna u kojoj imate onu svijeću i gore ona tableta, ja ju koristim već treću godinu i zaista na par kvadrata oko vas nema komaraca, jedino nisu tako jeftine 3 tabletice sa 3 svijeće 50 kn. a jedna tableta djeluje cca 3 sata onako kako treba. Neznam kako funkcionira na i oko vode ali u dvorištu a ima ih puno radi odlično
I ja to koristim vec par godina, i pokazalo se prilicno efikasno. U udarnim periodima naprskam se sa autan sprejom plus upalim taj raidov fenjer, u basti ispod stola ili u camcu ispod sedista i... funkcionise dosta dobro. Bitno je da ne duva neki pojacan vetar jer onda se smanjuje efekat. Jedino ne znam koliko je stetno udisati ta isparenja, valjda u manjim kolicinama ne smeta

dudo18

da li se može u RH negdje kupit szuku krema ili sprej pozzz

Kugla

Ja nisam vidio da ima negdje u Hrvatskoj ali ima u Srbiji a za koji dan bi trebao ići pa si uzeti koju

Kugla

Topmix ma mislim da ne šteti ako baš direktno odmah na samoj lanterni ne udišeš.

milan-so

Citat: mossi  u Svibanj 04, 2013, 20:02:22
http://www.topfish.rs/oprema-za-ribolov/pribor/protiv-komaraca

Odelo je 1299dinara tj 12e plus poštarina, znači oko 15e

Ne kapiram kako ovo funkcioniše?!
Mene komarci grizu i kroz pantalone, duks  ... TRebalo bi da mreža u svakom trenutku bude odmaknuta od tela i da nema dodirnih tačaka uopšte  ili ?

zvona

evo maverick skinio i ja app anti mosqito veceras ce mo probat ako bude komaraca na savi nadam se da funkcionira..jel ih tjera dobro?? na komentarima ispod app ljudi pisu da je odlicno? koji si ti skinuo? onaj  sa plavim komarcem ili?

Vuck0

ja sam skinio 4 komada xD nadam se da ce bar 1 radit.. u komentarima od aplikacije (one plave) vidim da pisu da radi, danas cu testirat  :toothy9:

mossi

Citat: milan-so  u Svibanj 05, 2013, 11:34:52
Ne kapiram kako ovo funkcioniše?!
Mene komarci grizu i kroz pantalone, duks  ... TRebalo bi da mreža u svakom trenutku bude odmaknuta od tela i da nema dodirnih tačaka uopšte  ili ?

Milane, ja sam moje odelo: jakna, pantalone + nvlaka za glavu (kapuljača) kupio u Cabelasu pre 3-4 godine.
Vrlo je postojano ako ne ideš kroz granje.
Ništa ne grize kroz mrežu!  :thumbsup:

Cena ..  :toothy9: (nema ga više u ponudi)

Tako da ovo od 12-15e je extra povoljno! :icon_thumleft:

zvona

tu plavu sam skinuo i ja nadams e da ce radit  :hello2:

mossi

I?  Jel rade te aplikacije za android?
Moja plava, nešto kvrcka i pucka i "kao" zuji, ali nisam ga testirao u realnim uslovima..
Osim toga gluv sam .. poprilično i ... selektivno!  :tongue3: :toothy12:

Mornar Popaj

Upravo sam se vratio sa Save iz legla 999 milijardi komaraca. Danas sam ispravio nedostatke sa prošle avanture, i hermetički sam se zatvorio u obrani od komaraca. Rezultat svega je odličan, i mogu reći da me nijedan jedini nije uspio ugristi. Čak su pala i dva bajkoša prije mraka. Na sebi sam imao sljedeću odjeću:

Čarape
Gojzerice ( iznad članaka )
Traperice
Maskirne vojne hlače
bokserice
majicu kratkih rukava
majicu dugih rukava
debelu majicu dugih rukava sa kapuljačom
kapu šiltericu
mrežicu protiv komaraca ( koja se navuče preko kape )
tanke gumene rukavice ( u kojima mogu zavezati udicu )

Sjediti u leglu komaraca, imati ih stotine na sebi i da te nijedan ne ubode je neprocjenjivo....A samo sam investirao 30 kn u mrežicu protiv komaraca i 2 kn za par gumenih rukavica. I sve ću to naravno višekratno koristiti...

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mornar Popaj

A kako bi naš dragi i napaćeni Maminjo rekao: I sve te aplikacije protiv komaraca nabijem na k....
Oprostite mi što mi je smiješno i što sumnjam u njih kad ih nisam probao, jer ne mogu vjerovovati da postoji nešto osim fizičke zaštite u borbi sa rojevima od nekoliko tisuća gladnih i žednih jedinki.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.