komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TopMix

To sve sto si nabrojao za zastitu od komaraca je ok, kad je spoljna temperatura izmedju nula i 15 stepeni. Tada ih ionako nema, he,he...
A kako je ovih dana bilo i preko 25 ... hm, ja bi se sigurno kupao u znoju tela svog. Nije ni to lose, al za skidanje viska kila...

Mornar Popaj

Pa i beduini su u sahari zamotani od glave do pete, i ništa im ne fali... Ma vjerujte mi da uopće nije vruće kad sjedneš u ladovinu i kad se smiriš. Također i u čamcu, kraj dve zabačene dubinke i jednog voblera u leru. Najteži dio je jednom rukom naginjati bocu ladnog   :occasion14: , a sa drugom istovremeno mahati i  :whip2:  komarce da ne ulaze u nos....
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

zvona

Citat: Mornar Popaj  u Svibanj 06, 2013, 22:25:06
A kako bi naš dragi i napaćeni Maminjo rekao: I sve te aplikacije protiv komaraca nabijem na k....
Oprostite mi što mi je smiješno i što sumnjam u njih kad ih nisam probao, jer ne mogu vjerovovati da postoji nešto osim fizičke zaštite u borbi sa rojevima od nekoliko tisuća gladnih i žednih jedinki.

moje iskustvo s aplikacijom..oko 17h sam išo kosit koprivu..komaraca čudo jedno.. nakon sto sam upalio app na 14k  nakon jedno 5min komarci su nestali za čudo božije i nijednog oko mene ja kosim ručnom kosom milina..e sad dali je stavrno aplikacija bila u pitanju ili mozda miris pokošene koprive tjero neznam ali nije ih bilo oko mene   :icon_scratch:

Greys

Ja sam pop.... jucer. Skinio aplikaciju, ima 5 opcija u tim kilohercima, ili čemu već. Ko za vrag, komarac mi se zakači za ruku u kojoj držim mobitel, upalim, ma ovaj me isiso cijelog  :angryfire:

raso

ja maloprije probao, stavio na 20 kh, a kao da sam ih samo narajcao, milijarde

Greys

zvona

moja app ima samo 3 opcije 14-16-20k necega.. i ozbiljno nezezam vas ja i komsija bili nakon par min tu i tamo koji.. stvarno su se razbjezali bas smo ja i on komentirali to.. mozda bit da je app stvarno pomogao a i mozda su koprive pokosnene bile u pitanju.. neznam..

raso

imam i ja taj, ali biće da su koprive

gegs

Pest reject isto pomaze, ne cuju se vise u rigipsu! ali za potpuno djelovanje potrebno je nositi odjecu opranu onom plavom lopticom, bez detergenta! :laughing7:
Navodno zenke komaraca ne cuju skoro nista.

@popaj, vlaznost zraka je bitan faktor koji si preskocio pri usporedbi sa beduinima. Al da je kad si u mirovanju podnosljivo, to si u pravu. Stvar psihe.

Mene su prije par godina u jednom vikend kampiranju toliko izgrizli da su mi ruke bile skroz natecene. Plik na pliku. Situacija je bila toliko zajebana da sogora na metar od mene, vidim kao kroz roletne, kakvi su to rojevi bili... :evil6:

Otad, malo autana i nema nikakvih problema. :laughing7: :laughing7:

TopMix

Čudi me da još niko nije snimio naučno-popularni film o komarcima "Ta odvratna stvorenja"...
Stalno čekamo da se stabilizuje vodostaj ili vremenske (ne)prilike, da prođe mrest, te ovo, te ono, pa kad se konačno sklope kockice, eto ti komaraca da nam sjebu prelepe prolećno-letnje večeri i jutra kraj vode. Ima dana kad ne pomaže ni autan...
Ne mogu da verujem da ljudi još nisu smislili neko 100% efikasno i ekološko sredstvo protiv te gamadi, a ovamo ide se na Mesec i Mars i još svašta nešto...
U principu sam protiv zaprašivanja iz vazduha, em je skupo, em nije 100% efikasno, štetno je po prirodu...Larve komaraca ipak su bitne u lancu ishrane za mnoge riblje naraštaje...
Izvinte što ovako kukam, al mi se forum učinilo zgodno mesto da izbacim iz sebe svu tu mržnju prema komarcima  :nervous:

Mornar Popaj

Dozvoli da ti odgovorim, razlog je vrlo jednostavan. Živimo u usranom svijetu gdje šačica ljudi želi zavladati svima. Kada bi se sav novac umjesto u naoružanje, usmjerio u obrazovanje i znanost, odavno bi riješili sve svoje probleme....Mislim da bi trebali postojati neki uređaju koji emitiraju zvuk, nama nečujan a njima odvratan. Mislim da sam negdje čitao da postoji takvo nešto protiv zmija i glodavaca...
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

marinela

Stiglo odijelo protiv komaraca,danas sam ga mislila isprobati no ništa od toga.
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

maverick

i na sta to lici...djeluje li cvrsto ili je jednokratno  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

marinela

Cijelo je od nekakve guste mrežice i mislim da svakako ispod trba nešto obući.Ako se ne budem provlačila kriz gusto granje moglo bi potrajati.Uslikam pa stavim da vidite.
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

maverick

ali molim te ipak obuci nesto ispod , bar zbog slikanja, jer imamo i starijih clanova na forumu sa srcanim problemima  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"