komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Ima jedna stvar koja zaista funkcionira kao što je u reklami. Ona lanterna u kojoj imate onu svijeću i gore ona tableta, ja ju koristim već treću godinu i zaista na par kvadrata oko vas nema komaraca, jedino nisu tako jeftine 3 tabletice sa 3 svijeće 50 kn. a jedna tableta djeluje cca 3 sata onako kako treba. Neznam kako funkcionira na i oko vode ali u dvorištu a ima ih puno radi odlično

maverick

Ja danas instalirao jedan od mnogobrojnih besplatnih anti moscito aplikacija na mob...bem ga funkcionira ..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

E susjed nemoj me h...... ma kako to može raditi

maverick

A ne zezam te..pišti kao blesavo, imas nekoliko ponudjenih frekvencija ili mix...nije bas da su svi pokrepali ali tera ih...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ma kako se zove taj programčić ja to moram probati ako ništa drugo radi zajebancije

maverick

antimoscito...imas ih desetak besplatnih...neki zuje da ih cujes a neki skoro da nista ne cujes...

vedro

Cuo sam zato ali nisam nikada probao.  jel ne pili usi da ti ide na zivce? :icon_thumleft:

maverick

A danas stavio..mene inace sve zivcira manje od komaraca  :icon_biggrin:

vedro

zrinkoos

Citat: raso  u Svibanj 03, 2013, 20:00:08
Ja i Kićo odošmo surea na jezero Petnja, nosim sve moguće pomade za svaki i slučaj kutiju spirala. imam neki osjećaj da smo nahebali ::) ::)
he he ovo bi mogli neki cudno protumaciti!!!! :love7:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

GOGAŠ

Ja sam ih se i poželeo ali juče na poslu, ovde u Beču
vidim par čudnih, ovde me nikada nije "ujeo" i retko ih viđam,
zato šaljem ovu vest:

http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&nav_id=710583

mossi

Pitanje je da li se te teške bolesti prenose sa komarca na komarca, jer je to tada veliki problem.
Ako ide relacija: čovek, komarac, čovek.
Tada nam je potreban BOLESTAN čovek da bi se prenela zaraza.
A pošto smo mi ovde priznata od strane vlasti - vukojebina, ovde turista baš i nema.
A nema ni onih koji preterano putuju po svetu, jer nemaju novaca.
Veliki gradovi koji su raskrsnica i tranzit raznoraznih turista i
poslovnih ljudi su mnogo zgodnije mesto odakle kreću zaraze.

Kako bilo, bolje se čuvati, ali i dalje mislim da komarac iz kopačkog rita
osim divljih svinja i jelena i pokojeg pecaroša teško da će nabosti nekog sa
virusom Zapadnog Nila, čikungunja groznica, itd ...

:occasion14:

marinela

Odijela su oko 350 kn
Bolje biti malo lud nego malo pametan!!!

maverick

Nisam ni mislio da su 100 kuna ... :icon_biggrin: bem ih u biznis  :icon_biggrin: