komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mornar Popaj

Na jučerašnjoj sjednici vlade, gradu Osijeku odobreno dodatnih 4,5 mil. kuna za borbu protiv najezde komaraca. Čitam jutros u novinama  :clap2:

http://www.sib.hr/vijesti/osijek/16356-vlada-s-45-milijuna-kuna-pomaze-osijeku-u-borbi-protiv-komaraca.html
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

To su trebali odobriti tj. netko je trebao tražiti lovu u ožujku tako da se i prije pojave letećih napasnika potamane onim granulama njihove larve. Sad če država oprati ruke i reći"dali smo vam novac",naši lokalni moćnici će reći da su oni taj novac već davno potrošili pa će ga kobajage vratiti u gradski proračun a do kraja ljeta ima da nas uz ovakav njihov tempo špricanja pojedu. Njima nije pogodno špricati kada je vjetar,kiša a sada im izgleda i sunce. Sada je bilo nekoliko dana pakleno i nisam ja vidio ni jedan prelet avionom niti je prošao mojim kvartom niti jedan auto sa topom za zamagljivanje. Zašto? E to je pitanje za milion dolara. :veryangry:

bulmil

Sinoć u slankamenu,proklinjao sam sebe što sam došao na vodu.sedeo sam u postavljenoj trendži,čizmama,duks sa kapuljačom,prsluk i kapom sa mrežom.ne znam dal mi je bila gora vrućina i znoj ili nesnosno zujanje oko glave i ubodi kroz svu tu garderobu.sreća pa su pala dva smudja inače bi se samoubio:-)
Od sad leti pecam isključivo posle 22h,kad gamad ode

šajzika

mozda budem isao nakon dugo vremena na vodu ,
kak stojimo sa komarcima ?
Audentes fortuna iuvat

Slaven

ma nema ni jednog, ja bio neko veče u japankama i bez majce

umpahpah

od 23h do svitanja tu i tamo di koji a u svitanje ne znaš čega više komaraca ili obada  :crybaby2:

šajzika

Audentes fortuna iuvat

umpahpah

pajdo77

Sa talogom od kave sam probao i onako polovičan rezultat,moraš paziti ako ti je u čamcu da ga prevrneš a i miris nije ugodan kao svježe skuhana kava. Uglavnom skupljaj soc,suši ga,trpaj u foliju a spirala bolje odradi posao. Uglavnom ako nije frka ne preporučujem.

šajzika

Ubilo me. Nova generacija me pojela ko glupana .
Nazad dok sam vozio po pol drave sve mi letili u glavu kao da sam ja motoru.
Odakle ih toliko nemam pojma. Al bez dugackog i neke zastite od komaraca nebi trebalo na vodu
Audentes fortuna iuvat

maverick

Ali ne traju dugo...pol sata i to je to... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Nakon pol sata sam imao po 50 uboda na svakoj nozi. 
Po rukama glavi i vratu nisam brojao.
Kad sam vidoo da se ne stisava nego pojava pobjego sam.
Inace i na neptunu bjeze jer grizu.
kolko sam cuo cepinska mafija je opet kod tebe na pecanju i kazu da nema bas komaraca di koji , super im je
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Mjesec dana ja ni vidio ni čuo one koji ih trebaju tretirati. Umjesto da su ih tretirali onim granulama dok su još ličinke ni *urcem nisu mrdnili. Ma zbog takvih sranja u nekom uređenom društvu bi gradski oci bili prisiljeni dati ostavke,ovo se ponavlja godinama bez obzira bili na vlasti lijevi ili desni,plavi ili crveni. Ni jednima ni drugima nije stalo do običnog čovjeka već samo do vlasti. Zanima me šta će sada izmisliti kao izgovor zbog čega su ih komarci iznenadili ako im uopće ima smisla postavljati takvo pitanje. Smeće. :vrag:

Mornar Popaj

Ako Vas tješi, ima ih i na moru. I to za popizdit  :BangHead:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.