komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kobac

bumo vidli, samo da taj njihov experiment ne završi tako da ovi zika mutiraju i ojačaju????

pajdo77

Nije dobro nikako sa tim komarcima,ako ostane 10% populacije to je opet je*ački broj,da je žarište tog sranja tu kod nas ove naše mudrice bi svejedno zabranili špricanje da ne kihne koja žaba u Kopačkom. Već sada bi se trebalo obilaziti kod nas moguća mjesta gdje se mogu nalaziti te larve ili ličinke šta li su već poput nekih bara,podruma i tko zna gdje još a ne kad počne "sezona",onda je već kasno. Svake godine je kod nas ista priča samo što ih ima sve više. Vidjet ćete da će i ove godine biti prepucavanja kao i prošlih godina tko je trebao šta uraditi i prebacivanje krivice sa jednih na druge. Ne bih omalovažavao njihov posao kao ni jedan drugi ali volio bih montirati kamere u kancelarije kojekakvih doktora za komarce i sličnih stručnjaka da baš vidim šta oni rade od prestanka najezde komaraca do ponovog početka a to je više od pola godine. Prst u uvo,noge na stol jer ne znam šta bi drugo mogli raditi kad se ne tretira i ne broje ubode. Osobno mislim da smo i ove godine nahebali i bit će tako dok god ne daju da se i prije najezde avionima šprica po kopačkom :hi:

šajzika

Dok je niska voda dobro je
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Je Šajzika al je sve toplije vrijeme,vidi zima kalendarski a vani toplo što tim krvopijama pogoduje

šajzika

Je al onda dodje nalet hladnog i potuce.
Vjeruj da im ovo ne odgovara. 
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ajde iz tvojih usta u božje uši,samo nek ih ima što manje inače smo nadrapali ko i obično

pajdo77

Čitam u "glasu" da su napokon odobrili da se makar i eksperimentalno ove godine dopusti tretiranje protiv komaraca u kopačkom ritu pa će vidit kako će to djelovati na biljni i životinjski svijet. Ako se koja žaba zakašlje nahebali smo :stripii:

pajdo77

Bio sam sada skupljati glistone,ima glista al ima i komaraca kad prođem kroz travu. Nije strašno ali ima po neki :hi:

BeGo

Stvar koja mi se uz ultrathon najbolje pokazala protiv krvopija...ima u ljekarnama...uzimao kod sibalica u vk

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Rap

Najavljeno poskupljenje sa cca 35 kn 100%
Djeluje na zika

maverick

A ove godine nama koji smo non stop na vodi...to s zikom i nije bas za zezanje....Koliko sad kosta jungle
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Jos je ta cijena ali dobavljaci su najavili poskupljenje.Ne znam tocno kada

ibro dirka

Ja ostajem vjeran szuku kremi...povoljna a vrlo učinkovita, neispire se vodom i drži po 6-8 sati...

željkož

suzuki krema je odlična
u ponedjeljak kupio i suzuki u spreju
odličan  :ok:

ibro dirka

Sprej dobro dođe uz kremu za eventualni popravaka ako se nisam kremom dobro namazao.