komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

To si ti donio tamo u cekeru :stripii:

dravski pecaros

a za nepovjerovati ja dok sam bio u bolnici u našicama nema komaraca..navece prozor širom otvoren... a razlika nekih 30 km od valpova

Smithwick maniac

Proslu noc sam proveo na Dunavu.
Moram priznati ugodno sam iznenaden...
Pripremio sam se na darivanje krvi krvopijama a jedva sam uspio primjetiti pokojeg.
Noci su vec polako primjetno hladnije i mislim da je tu kraj ovogodisnjim napasnicima.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

A mislim da ce iz ovo zahladnjenje za vikend potamaniti...kod mene ih nema puno...di pokoji u sumrak...15 min i gotovo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja sada došao sa vode,upalio dvije spirale u čamcu i sjedio u majici kratkih rukava,što Maverick kaže par minuta su zujali i nestali.

pajdo77

Nema ovih domaćih a sad čitam da su u Brijestu otkriveni tigrasti komarci. Prvi koji doleti do donjeg grada naletit će na mene 100%.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Samo su nam još i ti komarci trebali,  :BangHead:

pajdo77

Sve novine zadnjih dana pišu o nekim Zika il po našem Žika komarcima. Svašta-nešta prenose a normalno gdje će prvo dojezdit nego kod nas u Slavoniju,prvo tigrasti,sad ovi. Pa poubijaće nas ta napast a protiv tih boleština koje uzrokuje nema ni lijeka ni nekog cjepiva. Hodat ćemo obučeni ko pčelari po ulicama. To malo sranje ubije najviše ljudi na svijetu,samo da ne budem dio statistike :stripii:

maverick

Danas čitam, nasli su rijesenje i zato. Uzgojili su neke komarce koje ce pustati da se pare s tim koji prenose bolest i onda ce brzo ugibati  :uf:

pajdo77

Svašta,izmislili poprcljive komarce :stripii: :rofl2:

DIDAPATAK

..ma ništa novo Pajdo..pa prije 25-35 godina su se izlegle one iz američkog nogometa koje bi za mene i tebe..i još neke... bile smrtonosne  :uf:   :stripii:
.. :baba:

pajdo77

Pa Dida jes ti vidio na šta te liče? Te kokicama drobe orase. Puj,puj,puj,bjež zlo odmene :rofl2:

maverick