komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Dobro Pajdo kaže. Ludo vrijeme,peti mjesec,mraz ovdje ,mraz ondje, :uf: do kad ću više pecat šarana u dugačkim gaćama.
Mada kad malo bolje razmislim bolje i duge gaće nego komarci.  :ok:

pajdo77

Od komaraca nećemo pobjeći kao ni prošlih godina.Nije ni visok vodostaj,hladno je dakle nije idealno vrijeme za komarce al šta vrijedi kad ih dobijemo iz Kopačkog rita

baka

Citat: maverick  u Svibanj 08, 2017, 05:02:33
Citat: baka  u Svibanj 07, 2017, 22:09:48
Uzeo sam neki dan u Lidlu paket 30 tableta za, ne znam točno ali mislim oko 15-tak kuna, neka njihova firma.

Kakve će biti vidjet ćemo.

Za aparat vjerojatno ili su bas bile za fenjer

Za aparat su, ali nema veze. Ja sam i te tablete za aparat stavljao u fenjer i rade najnormalnije, jedino što su malo manje pa ih moraš s nečim zakačiti da ne propadnu kroz onaj otvor.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

mlb

Baš tako Baka!! Ja sam lane uzeo u interšparu na preporuku kolege te tablete (50 kom pakovanje) i pakovanje lučica za cijenu jednog original pakovanja za taj fenjer (3 tablete i 3 lučice) za maltene istu cijenu!!!

majstor

ne bojte se komaraca - ženke su opasne, jer navodno grizu samo komarice.  :stripii: :stripii:

maverick

Imam ja te...još me Ćava nagovorio da kupim lučice...e sad jbg , mislim s cimetom...pomaze i rade...ali nije isto...a volio bih isto...pa ako netko ima informaciju gdje se moze nabaviti slobodno neka javi...i da...tokom tih veceri ionako trosim vise na sredstva protiv komaraca nego za gorivo  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

zapali jednu i to pomaže :stripii:

joker

al mora biti krđa od lokalnog majstora  :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Ma nista od toga  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Gledam pune novine i reklame na Top-šopu neke naprave protiv komaraca imena Buzzkill. Nema kemije,puni se solarno dakle idealno za vas sa kabinašima. Sad radi li ili ne pojma nemam a nije ni neka lova,nekih 120 kunća pa ako se čovjek i zahebe nije propast Svijeta ili jedan naručiti nekolicina pa podjeliti trošak,ako šljaka onda naručiti i ostali kojima je to zgodno za imati u čamcu :hi:

maverick

Većinom od toga ne bude ništa ..A neki dan pričam s kolegom Šimićem...kaže pričao s nekim...zaboravih s kim...Ako vodostaj ne predje 180 nece biti problem s komarcima...

ljuska

ma ima njih i u sahari :stripii:

ljuska

kakvo je stanje sa komarcima da me ne iznenadi

maverick

Darkobozuric

U subotu navece pobjego u kabinu bilo ih za popizdit govorim oušću