komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bole123

Ljekarna Vinkovačka Jungle 68 kunica

mlb

Ljekarna na trgu 37kn  :ok:

Rap

Doslo je do promjene cijene u Ponedjeljak,mada vjerojatnost za po staroj cijeni postoji.

kobac

mlb

Glavnom trgu (A.Starčevića) , kraj Centrala

tole

najebali smo kako god da okreneš  :uf:
neko veče u Zmajevcu u minuti cca 100tinjak uboda, a šta će bit kad Dunav krene padat  :eek: :uf:
ako nema vjetra blizu vode napadaju i po najvećoj sunjari na +30... fuj  :sign18:

kobac

kupio jungle danas u bogojevu jungle za 645 dinara ili u prevodu oko 40 kn
svi hvale pa rako kud svi tu i mali mujo..spray 75 ml
proizvođač-belgija
kaže irf faktor 4, navodno što je faktor veći, bolja zaštita..

Rap

Mariorhr

Izgleda da se večeras za vrijeme tekme eskadrila diže u zrak...koliko čujem izdano je odobrenje za aviotretiranje

pajdo77

Sarvaš i okolinu treba dobro tretirati iz zraka,sad ih i vjetar dnevno prenese 10 kilometara. Badava špricati grad ako ih ne potamane u prigradskim naseljima,jedino što ovi zeleni nikako da dođu pameti pa da dozvole špricanje kopačkog.

Mariorhr

Nije problem u zelenima kako se priča, znam jer poznajem predsjednika, problem je u ministarstvu zaštite okoliša i državi koja nije davala odobrenje za aviotretiranje...bivši gradonačelnik Bubalo je za vrijeme svog mandata na svoju ruku odobrio tretiranje iz zraka i onda popušio kaznu

pajdo77

Pa nek plate kaznu i nek udaraju po kopačkom,na šta je sve bačen i potrošen silan novac ovo bi bilo opravdano a gospoda gore nek pišu novi zakon,i tako ih tumače kako kome odgovara.

alex7777

Aj sad ovako vjerovali ili ne , jutros oko 6h zaprasivali komarce u aljmasu preko dana nijednog vjetar udaro na momente ko neman, predvecer ih ima doslovce duplo znaci DUPLO nemozes bit vani uzas  :pirate: :pirate:

pajdo77

Kažu u današnjem Glasu da je tvrtki "Pestrid" koja šprica komarce zabranjen rad na 90 dana jer su koristili neko čudo koje je valjda zabranjeno,nema deklaraciju bla,bla,bla i uglavnom sad smo prepušteni sami sebi dok se gospoda ne dogovore šta će s nama. Ne znam zašto me takve stvari uopće više ne iznenađuju niti čude.

miha

jel nije vjeter otpirio komarce .....