komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Prije će bit da ih je dopirio sa raznih strana,sad su turbo doletili iz kopačkog

Mariorhr

Aaaaaaaaaaa pa ovo nije normalno...izašao van počistiti malo od jučerašnje oluje kad ono najezda krvopija...imam sigurno preko 20 uboda u 5 minuta a kretao sam se non stop...ne znam kako je u gradu al u Sarvašu je koma...planiramo kolega i ja postavit top na auto prikolicu i sami sa vlastitim sredstvima zaprašit selo iako nisam siguran da će išta pomoći

vedro

Pomoci ce sigurno bar 1 dan!!! :takoje:

nekinho

Ovaj vjetar jučer ne da ih nije otpuhao nego kao da ih je lansirao sve u grad... Jučer pod kišobranom dok je kiša još lagano padala pokušao počistiti nered što ga je nevrijeme ostavilo i nisam mogao dugo biti vani od najezde krvopija. Ženke grizu kao da nikad nisu krvi osjetile. A di su im muški da ih praše sunce im njihovo nezainteresirano za sex....

pajdo77

malo prije došao kući,pokušavao pokupiti koju glistu,i gliste ošle iz ove vukohebine gdje stanujem al zato komaraca ko drva i to oko kuće Dr.Merdića koji je glavni ili jedan od onih za suzbijanje tih krvopija. To kvrge iskaču u roku odmah čim te bocne a glistu naći je umjetnost. Prvi put sam sretan što mi ne peca pa ovu jednu imam za dva puta. Šta ne izmisle neke gumene gliste koje ne moraš cimati a da hoće na njih pecati,ko one što pecaju baseve al na baterije da se sama klima. Bitno da su izmislili sto onih čuda za prihvat ribe,šta ću s tim prihvaćat kad nemam s čim ribu upecat

joker

pajdo ma glisti koliko hoces ja maloprije prosao po dvoristu sam bjeze ko lude
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Šta da kažem,ovdje pred kućama trava(i to engleska a ne ona kakva treba rasti),bašte nemam,nemam ni dvorišta,bem ti pa ja ništa nemam :stripii:. našao ispred neke kuće između cigala par komada al zato komaraca ajme.

Smithwick maniac

Na prvu mi zvuci kao zbilja fantasticno i Nobelove nagrade vrijedno otkrice.
No, kad malo bolje razmislim gdje god se covjek igrao Boga napravio je ogromno zlo i nepopravljivu stetu.
Pogotovo sam skeptican i netrepeljiv prema genetski modificiranim organizmima.
Ne bi se cudio da su na isti nacin proizveli tigrastog komarca kao i uzrocnike tih virusnih oboljenja kako bi onda dobili zeleno svijetlo za ovo i nastavili se "igrati".
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

maverick

Upravo tako...narusavanje prirodne ravnoteze uvijek zavrsi lose
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rale2505

Čitam komentare, navodno srbi nisu dobro preveli već radi se o sterilnim mužjacima ili mužjaci koji bi trebali zaraziti ženke da budu sterilne! Da nije nikakav GMO u pitanju.

maverick

Sezona ovih napasti krece...jos prosle sezone nisam mogao naci tablete za raidov fenjer...ima li tko kakvu informaciju...gdje ima...gdje naruciti...Učinilo mi se jednom prilikom da sam u Srbiji vidio neki njihov proizvod na istom principu ali nisam zapamtio ime...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Uzeo sam neki dan u Lidlu paket 30 tableta za, ne znam točno ali mislim oko 15-tak kuna, neka njihova firma.

Kakve će biti vidjet ćemo.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

pajdo77

Prije će nam ove godine trebati biber-sprej za obranu od medvjeda nego sprej protiv komaraca. Za sutra najavljuju mraz a dobro smo već zagazili u peti mjesec. Ne fale mi komarci ni malo ali bar znam da je toplo kad ih ima. Bar sad ima tih kemija protiv njih i zaštitne odjeće,jedino su ruke problematične. Ako ih našpricam zasmrdim i sve mamce i varalice a kad me čvokne za zglob nema mi goreg

maverick

Citat: baka  u Svibanj 07, 2017, 22:09:48
Uzeo sam neki dan u Lidlu paket 30 tableta za, ne znam točno ali mislim oko 15-tak kuna, neka njihova firma.

Kakve će biti vidjet ćemo.

Za aparat vjerojatno ili su bas bile za fenjer