komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Bio malo popodne do sina koji ima zelenu površinu tj travu iza kuće. Pobjego u roku odmah koliko ih ima. Nema nama mira dok u Kopačkom ritu ne poduzmu neke drastičnije mjere a to će biti nikada.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

joker

Hvala bogu kod mene nema niti jednog.bas danas pricali kako je cudno kad ih nema.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

nekinho

Bio sam jučer popodne na dravi kod Sarvaša. Nije da ih nema, zuje oko glave, ali sa dvije zapaljene spirale i malo kreme po rukama i licu dalo se sjediti bez ikakvih problema par sati uz vodu. Zasada je izdrživo bez teške opreme.

SMT

Nisam neko kome bilo šta smeta na pecanju... Ni kiša, ni vetar, bilo kakvo vreme, vodostaj, bas nista... Nisam “ mekan” ni za komarce... Upalim “ignore” i trpim satima... Smeta mi samo kad ne pecam...Od svih elementarnih nepogoda, ipak su oni na prvom mestu od svega nabrojanog, pa 10 mesta prazno...

Zadnje pecanje je bilo užasno...  Probise kroz aktivni veš po najvećem suncu... Dokaz da od goreg uvek ima gore...

maverick

Ok, odgovorio si me od Dunava  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ossa

Jovi to ne smeta uopšte, cini mi se da ce da postane superpecaros. Jovamen.
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Veceras druga taktika... Boju na zglobovima cu iznivelisati u solarijumu... A lakovane cipelice tek kasno u noc...

alex7777

Mornar Popaj

Niti komaraca ima više nego prije, niti sunce jače grije. Jedino što smo mi stariji, pa nam neke stvari više smetaju. Do prije 20 dana se kukalo kad će ljeto, a evo još se ni žito i ječam nisu ovršili, već kuknjava kad će zima.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

ljuska

madmax

Ma ti neće na čovjeka

hrvojeOS

...ide uskoro i kod nas treći val....novi soj....

šajzika

Audentes fortuna iuvat

No

Citat: hrvojeOS  u Srpanj 21, 2021, 18:45:39 :stripii:...ide uskoro i kod nas treći val....novi soj....

:stripii:     :stripii: