komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ako kupujes one orginal patrone i svjecice izadje poskupo. Tonyc je kupio u trgovackom centru...ne znam koji... one umetke sto idu u elektricnu napravu sto se koristi u kuci...i svijecice s okusom limete cini mi se ...i imas za cijelu sezonu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Moj prijatelj napravio nekakav nosač sa tanjurićem koji se može podešavati po visini a ispod njega montira lampion tako da toplina grije tanjur sa tom tableticom protiv komaraca a ni vjetar ga ne može ugasiti kao običnu svjeću. Sistem šljaka samo mu u čamcu atmosfera kao na Aninim groblju za vrijeme svisveta.

Kugla

Citat: maverick  u Lipanj 02, 2015, 23:05:04
Ako kupujes one orginal patrone i svjecice izadje poskupo. Tonyc je kupio u trgovackom centru...ne znam koji... one umetke sto idu u elektricnu napravu sto se koristi u kuci...i svijecice s okusom limete cini mi se ...i imas za cijelu sezonu
Raidov fenjer je super stvar, stvarno funkcionira, ja probao sa tim patronama što kažeš, al nisu kao one original, ali u svakom slučaju bolje od bilo kakvih spirala i sl. stvari.
A za pošpricati po sebi koristim OFF taj mi se pokazao nekako najbolji, i da ima ga od danas u akciji u Plodinama, pa se valja opskrbiti

ps

Protiv komaraca koristim (između ostalog) i medicinske rukavice. Puno puta sam na vodi djelio rukavice kolegama, svi su komentirali da je prava stvar, probajte.  :bye:   

vedro

Zar se ne upare ruke?)))))

ps

Po mraku je hladnije i ok, puno lakše nego podnositi ubode po zglobovima, probaj (nevjerni Toma)  :stripii:   

maverick

Koristim ih cesto....navukao bih i kurton na glavu kad zuje  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Ajde uvjeri Vedru, ja sam dobio pakovanje od 500 komada pa moram nositi  :rofl2: 

maverick

Ma vedru mozes jedino uvjeriti da ima smudja kod njegove hrpice...ostalo nista ne prizna  :stripii:

vedro

Ma zna to Vedro ali svjecica me zezala na motoru pa se nisam usudio ici dalje.
Novi camac se smirgla, danas pljusnuo za algicid i prajmer + razredivaci preko 300 stoje iduci tjedan yamahica i  Orasje na gas :takoje:

šajzika

i onda ti pokazem kak ljepo kod mene stoje inox skare i cerada, unutra spirale protiv komaraca gore i nema nijednog , pa jos malo ulozis  :rofl2: :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

vedro

Zatrazit cu da me zbrisete sa foruma :stripii: :stripii:
Stavi par slika  :uf:

šajzika

Ma vidis sve live i super. Niti imas briga oko kise niti bilo cega
Audentes fortuna iuvat

raso

Provjereno na stotine puta  :stripii:
Viljamovka 1 dcl/h :flasica: u kombinaciji sa Dipterolom :stripii:

Smithwick maniac

Za prskanje protiv komaraca Jungle koji se kupuje u ljekarnama je daleko najucinkovitiji a cijenom i nesto povoljniji od razvikanih iz koje kakvih trgovinica.
Posljednjih dana spada pod prvu pomoc jer prezivljavanje na vodi bez njega gotovo nemoguce
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...