komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Na ovo misliš...nisam to nikad ni vidio...do sad na slici... :eek:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Smithwick maniac

Da,to.
Mene inace jako vole komarci i kad je netko samnom u camcu uvijek su svi samo na meni...
Renomirane marke su malo ublazavale situaciju ali nista znacajno.
Ovaj Jungle mi preporucili lovci i stvarno je ok.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Slaven

jel to sprej i koliko košta :hi:

maverick

Nadjoh na netu od 35-40 kunica
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ako krećete na vodu a nestalo vam sredstvo za zaštitu od komaraca evo jednog recepta na prirodnoj bazi: uzmite svježe krastavce(ne ukiseljene), stavite ih u blender,mikser ili neku sličnu napravu i usitnite. Zatim uzmite kalup koji koristite za pravljenje kockica leda i usipajte sadržaj blendera u njega i stavite u duboki. Lijepo se namažete na pecanju sa tim i nema komaraca i fino hladi. Zgodna stvar za vas koji imate malu djecu koju vodite u šetnju da im njihovu nježnu kožu ne mažete kojekakvim kemijskim preparatima.

ibro dirka

Ja koristim szuku preparate i jako sam zadovoljan, naročito kremom...jako dobro štiti i ne ispire se tako lako, što mi je posebno bitno zbog znojenja...sprej je isto dobar ali taje upola kraće...

Smithwick maniac

Citat: Slaven  u Lipanj 06, 2015, 13:44:07
jel to sprej i koliko košta :hi:

Oko 40 kn, ima u ljekarnama za kupiti.
Prosle godine je stvarno bila strasna invazija komaraca..
Lega i ja hodamo po nasipu u ritu a iznad nas cijelim putem crni oblak komaraca.
Lete doslovno 1 m iznad glava i jezovito zuje ali nisu se usudili napasti na nasu srecu.
Tada sam zakljucio da je Jungle prosao na ispitu :thumbsup:

baka

Četiri dana nisam bio u Osijeku i preporodio sam se bez ove gamadi. Samo je problem što sam navečer kad sjedimo na terasi cijelo vrijeme imao osjećaj da me bodu. Mlatio sam se po nogama k'o budala, a ono nijednog komarca. Eto što ti je profesionalna deformacija.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

pajdo77

Ima ih ajme, sad kažu da su uzeli avion iz Srbije da ih tretira a ovdje ima tri takva valjda pa nisu dobili natječaj. Još je veći apsurd što to tretiranje iz zraka ni lane nije dalo rezultate(tako je rekla struka) a oni ove godine opet ponovo bacaju novac u vjetar. Ima li tu netko pametan da dođe do zaključka kako ubiti smrdljivog komarca? Cijele godine i tako godinama oni sjede, plaće uredne a pojma nemaju. Još su oni vrhunski stručnjaci,doktorirali na temu komaraca valjda a sugrađani ne mogu na ulicu od napasnika. Ako neznaju daj im otkaz i plati strancu milion eura godišnje pa neka dovede svoje ljude i rješi problem.

kobac

da nebi netko opalio po avionima misleći da nas napadaju od preko

Smithwick maniac

Na ovom nasem podrucju svake godine je invazija krvopija sve veca.
Ove godine evo do prije 3 tjedna nije bilo ni nekih vecih voda pa eto kakva je situacija danas.
I broj vrsta komaraca rapidno raste jer je njihovo razmnozavanje iliti sex totalno izvan kontrole.
Tigrasti su se vec poceli pojavljivati u sve znacajnijem broju.
Pitanje je trena kad ce se ta gamad iskrizat, mutirat i dovesti do ne daj Bog opakih zaraznih bolestina.
Tada ni Natovi avioni vise nece moci pomoci

ibro dirka

Kad bude nastala vrsta super komarca onda se ostavljam ribolova i krećem u komarcolov...

pajdo77

Kako su ovi naši sposobni u njihovom uništavanju evo njih na godinu ko rode. Ovdje kod nas komarci ne umiru zbog trovanja njihovim kemijama, oni umiru od starosti.

maverick

Kupio danas onu junglu...i dobro funkcionira  :ok: