komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mariorhr

Ajd pošalji gdje si uzeo da i mi probamo

maverick

38 kuna...u ljekarni...i onako na prvu veceras....mozda i bolji od suzuke ali jos dan dva da ga isprobam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Ok u ljekarni, ali u kojoj?

maverick

Jbg ...u onoj na trgu...ali kontam da ima u svakoj... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Pitam zato što moja aždaja radi u ljekarni i kod njih nema tj. ne drže tu firmu a u jednu sam danas na brzinu uletio i kad sam pitao cura mislila je da ju *ajebavam...hvala na informaciji

maverick

Mariorhr

Aha...a ja mislio u Donjem gradu  :stripii: :stripii:

maverick

A sad malo ozbiljnosti...nisam ja isao u trgovinu vec zena  :stripii: istovario sam je na trgu pa kontam da je negdje tamo ili ona ljekarna preko puta ulaza u katedralu  :ok:

Mariorhr

Ma sve pet...hvala...sutra ćemo obići trg  :stripii: :stripii: Ovi Sarvaški komarci udaraju žestoko

brod_carp

Taj "jungle formula" ima dvije vrste jedna je zaštita od komarca, a drugi je od krpelja, bilo bi logično da štite protiv svega a ne posebno....

mossi

Jedna je za čamac, druga za pecanje sa obale..  :toothy9:

TopMix

Citat: Mariorhr  u Lipanj 09, 2015, 21:59:43
Pitam zato što moja aždaja radi u ljekarni i kod njih nema tj. ne drže tu firmu a u jednu sam danas na brzinu uletio i kad sam pitao cura mislila je da ju *ajebavam...hvala na informaciji
Izvini kolega, al moram da pitam, kad kažeš "moja aždaja", jer to misliš na kućnog ljubimca, ili... :sha:

maverick

Neki je zovu azdaja...neki kuharica...neki je zovu golman...jer sve im brani...a poneki je zovu i ljubavi....ali tih je najmanje hehe

Hunter

ja je ne zovem,ja bezim! :crutch:

pajdo77

Jel može ona ampulica za vrat ko kućni ljubimci ili barem ona ogrlica pa sam miran jedno vrijeme. Dešava se da te kremice ostavim u jednoj a pokupim drugu torbu pa eto onda nestašluka. Ili ću prvo uložiti u anti-sklerin tablete da se sjetim ponijeti kremice.