komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

baka

Stvarno mi se već više gadi ovakav kretenizam i idiotizam i toliki lopovluk što se tiče uništavanja te gamadi. Ne znam kada će netko od vladajućih već jednom shvatiti da nam se jebe za asfaltiranu cestu ili uređenje trga dok je ovakvo sranje s komarcima. Ne znam zašto uopće postoji institucija županije jer se to mora rješavati samo na nivou županije. Kakav grad, kakve općine, da se bore sami za sebe, pa to je notorna glupost. Kad će netko staviti sve to na papir i izračunati koliki su samo gubici u poljoprivredi, turizmu i ostalom samo zbog komaraca.
Neki dan u Aljmaš došla grupa turista na fiš, nisu ga ni počeli jesti, nisu ni cugu popili do kraja, platili su sve i pobjegli glavom bez obzira. Pa kome to treba, pa to je sramota.
Neka lijepo pozovu Francuze i Nijemce koji su isto imali probleme s komarcima, nemojte misliti da ih i tamo nije bilo, pa naši stručnjaci su išli tamo kod njih u goste da vide kako su oni to riješili. I što smo dobili, svake godine jedno te isto, a problem je samo u novcima i ničem drugom. I samo je u tome problem, previše se tu para vrti.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

TonyC

Največe leglo komaraca je s ljeve obale rijeke Drave na potezu 25-26 km ( halaševo ) . Da su produbili kanal da se voda iscjedi iz te plitke a ogromne bare uštedili bi koji milijonček za tretiranje komaraca ! ! ! !

Sve si kontam da oni takve bare i barice prave okolo kako bi bolje oprali lovu !

Mariorhr

Ćava jes vidio na linku što je Maverick stavio tko vodi po ubodima hehehehe...bio sinoć na vodi i živa istina...pičim ja na skuteru a crni oblaci komaraca zamnom, nemoš im uteć

Smithwick maniac

Nije ni u Bilju (uz Kopacki rit) bolja situacija.
Iz kuce se ne moze izaci po danu i suncu a navecer samo najludi ili najhrabriji si to priuste.
Onih 300 -500 uboda u 15 min se drasticno, mozda i dvostruko povecao od 11 lipnja.
Kosnja trave, izvodenje djece iz kuce,setnja psa i sl. aktivnosti su onemogucene.
Ljudima je unisten u potpunosti ljepsi dio godine i kvaliteta zivljenja.
Djeca su zatocena u kuci.
Vjerujem da bi trebale pasti i prve kolektivne tuzbe na neke konkretne adrese jer ovo vise nije zajebancija.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Mariorhr

Ne znam da li je netko prije postao ovaj video, ako je sorry
Kako se to nekad radilo, davna 1996.godina, oni koji se sjećaju znaju da poslije nije bilo komančerosa ni u tragovima

Antonov An 2 Zaprašivanje komaraca, Osijek 1996.

miha

ekologija ,zeleni pokreču svijet ...

umpahpah

jebem ti zelene,divljac skapava zbog njih pa zar ne trebaju ti isti zeleni i o životinjama brinuti hebem im mamu marsovsku!!!!

pajdo77

Bilo bi lijepo znati koliko love ti zeleni dobivaju od države da ne rade ništa. Kako kaže umpahpah boli ih za te jadne životinje koje polako skapavaju od tih komaraca a bogme boli ih i za drveće koje se osušilo od silnog kormoranova izmeta. Kakvi su to zeleni koje nije briga za životinje niti za drveće? U čemu je poanta njihovog postojanja kao takvih ja nemam pojma.

tole

Citat: umpahpah  u Lipanj 17, 2015, 09:23:26
jebem ti zelene,divljac skapava zbog njih pa zar ne trebaju ti isti zeleni i o životinjama brinuti hebem im mamu marsovsku!!!!

gomila guzičara, svima bi ja njima kupaće pa u rit na šetnjicu.....a kao promovira se turizam  :thefinger: :pottytrain2:

pajdo77

U današnjem glasu gospodin Kristić ili tako nekako kaže da se za desetak dana očekuje smanjenje broja komaraca. Vjerovatno je to leglo dalo svoje pa će odapeti od starosti. Stoga poštovani kolege pecaroši čuvajte račune koje ste dobili pri kupovini kojekakvih sredstava protiv komaraca jer možda dobijete povrat novca za nekorištene proizvode. :takoje:

maverick

:stripii: Da ....za deset dana ce reci kako su napravili veliku stvar i smanjili broj uboda na pola  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Ma guzičari obični...samo da je nekome jamit pare a nas ko *ebe...šta se čudimo kad sve kod nas tako funkcionira. Ajde mi stariji još nekako al žao mi djece koja poslije 18h ne mogu van od gamadi.Koža im je puna brazdi,to je ubod na ubodu.Džaba djecu tretirat sa repilentima kad non stop skaču i znoje se.Preko 200 uboda u 15 minuta je već pitanje javnog zdravstva jer komarci prenose kojekakve boleštine.

pajdo77

Danas u glasu pišu da je Bubalo tržio od države 40 milijuna kuna za (mal)tretiranje komaraca. Sada gledam hoću li pročitati koliko je od onih šest zastupnika koliko ih je u prosjeku radnim danom u saboru umrlo od smjeha. Da se treba nagrecati koja kuna za sedmo krečenje tunela ili koju fontanu evo love već do ručka. Možda će poštari po kućama djeliti "jungle" da narod vidi kako nije zaboravljen od vlasti jer oni neće doći u ovaj dio države dok komarci ne riknu a onda nas moraju obići jer će moljakati glasove za izbore. :violent1:

vedro

40 ilijuna kn. :sha:  bolje da nedaju, pokrasti ce 30 milijuna u startu, mi imamo vrhunske lopove na vlasti.

pajdo77

Ako se ne varam lane su dali par miliona i već je bila spika: eto ovaj put ali nemoj da se naviknete,nađite u proračunu. Mi nismo slijepo već guzno crijevo kako nas ovi ostali poštuju i suosjećaju sa nama.