komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Kod nas su špricali neki dan kad je padala kiša ali ne po baranjskoj strani...i jbg kao i da nisu
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Kod nas špricali nisu, a i neće koliko znam, nema se love  :no: pomarali pa nema

pajdo77

Ne daju špricati po kopačkom,ne daju letiti iznad naseljenih mjesta a svatko zna koliko ima ustajale vode od starih kanti pa do saksija sa cvijećem po dvorištima i tamo se krvopije legu po urbanim sredinama. Vjerovali vi meni ili ne ja ove godine nisam vidio onaj auto za zamagljivanje . Sad možda sam navečer na vodi pa on tada prođe ali opet bi ga valjda čuo. Uglavnom slaba je to korist dok oni ne napadnu i iz zraka i auta ciljano po jednom djelu,sutra po drugom pa opet ponovi radnju. Ovako malo tu špricnu pa ih nema tjedan pa onda im smeta kiša i ništa od toga,ili nek špricaju ko ljudi ili nek nam podjele po kućama autan pa da se sami trujemo.

Smithwick maniac

U posljednje vrijeme nisam primjetio ni jednog komarca na pecanju iako kuci dolazim u plikovima i natecen...cak se ne sjetim ni spray izvaditi iz torbe.
Kad riba radi i kad se "drapa" meni komarci ne smetaju.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

Lako je tebi kada ti peca pa zaboraviš na komarce,ja večeras na pecanje nosim pidžamu i plišanog medu,koliko mi peca spavao kod kuće ili u čamcu iste su šanse da uhvatim ribicu(ženinu ne računam) :stripii: a komaraca sinoć kod mene nije bilo.

Slaven

pajdo za početak da ti pomognemo tu na forumu, mislim što se ulova tiće. Ovako, ako još u ijednom postu spomeneš da ništ ne grize dobijaš ban na tjedan dana, tako da za početak prestani negativno razmišljat po tom pitanju :takoje:

maverick

:stripii:  :stripii: A ne, svaki put kad napiše da ništa nije ulovio korak je do toga da mu isfinaciramo skidanje uroka s cigančicom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Slaven

e može, a di sam ja u toj priči :toothy9:

maverick

A sjedićeš u prvom redu   :stripii: u ove vruće dane nek se netko drugi znoji  :stripii:

pajdo77

Ovo je ucjena,navečer kada se vratim sa pecanja moj tekst će početi ovako: Upravo sam se vratio sa vode,kad je dečki mene krenulo. :stripii:

umpahpah

Citat: pajdo77  u Srpanj 02, 2015, 15:44:04
Ovo je ucjena,navečer kada se vratim sa pecanja moj tekst će početi ovako: Upravo sam se vratio sa vode,kad je dečki mene krenulo. :stripii:
a di je : "sreo sam neke drage ljude i bitno da sam na zraku daleko od problema pa ne moram niš ni u lovit" ?

pajdo77

Ma jel si pročito da će me ištekat na nedelju dana ako kažem da nisam ništa upecao,sad moram lagat da bi se mogao sa vama dopisivati. I sad ću u nedjelju zbog Slavena na ispovjed jer sam zbog njegovih prijetnji pred isključenje morao lagati o ulovu. Onda kažu da pecaroši muljaju o ulovu,vi ste mi svjedoci da sam ja morao.

umpahpah

malo si novi pa ne kužiš!!!  :rofl2:

Slaven

a šta si ti mislio kako to ide kod dosta njih ovdije, ako si platio dozvolu smiješ lagat koliko hočeš, tu nema nikakvih ograničenja :stripii:

pajdo77

Pa ako je laganje uračunato u cijenu nije im ta dozvola ni tako skupa :stripii: