komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A kod nas u Josipovcu ih nema toliko, ali znači da ako ima tu kod vas ima i na Dunavu onda...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Audentes fortuna iuvat

alex7777

unazad dva tri dana su poceli  :pirate: al jos su mladi pa im necemo zamjerat  :stripii: ima ih dobrano

baka

Bio sam sinoć do Aljmaša, i nemam druge riječi osim: PA ONO JE PAKAO!  :vrag: :angry5:  Sjedim 50 metara na vodi i to nije normalno koliko je komaraca!

Ne znam, nekako mi je sve teže to izdržavati, to nema više veze s pecanjem i uživanjem na vodi. To su perverzije!
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

A nemoj to govoriti ..idem preksutra na Dunav...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Znam da ideš, ja planiram idući tjedan od srijede.

Preko dana je dobro, ali navečer kad krenu, izdržao sam do 21 i 30 i bilo mi je dosta svega. Ubijaju!

ljuska

znači imam lijepi doček  :BangHead: a ništa ribolov od 9 ujutro do 17 popodne biće više vremena za :flasica: :stripii:

maverick

A idem svakako, ali gadi mi se to vise

No

:uf:  Ajde kad dođe fin ,pristojan ,obrazovan komarac,  :stripii: dođe da ga ne vidim ni ne čujem, sjedne ,stručno ubode da ne osjetiš,  :pije: napije se i ode, ali kad dođe hrpa idiota koji mi zuje oko glave kao da nešto razmišljaju. :uf:  hoće-neće, pa onda još sjednu i tako nestručno bodu da bi i mrtvaca probudili. E pa jbt ti ja takve komarce i takvo pecanje.
Ubili me komarci al bome ni sunce ne zaostaje.

šajzika

Citat: baka  u Svibanj 31, 2017, 12:25:28

Preko dana je dobro, ali navečer kad krenu, izdržao sam do 21 i 30 i bilo mi je dosta svega. Ubijaju!
Sta si koristio od zaštite ? :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ja sad došao sa Drave,ima ih za razliku od kedera

baka

Citat: šajzika  u Svibanj 31, 2017, 18:28:51
Citat: baka  u Svibanj 31, 2017, 12:25:28

Sta si koristio od zaštite ? :stripii:

Imam onu Džunglu i odlična je, ali šta vrijedi kad ti lete u uši, u usta, u nos.

Bakara

Ja se razmisljam da uzmem jedan sesir sa mrezicom, mada mislim da ce me i to pomalo nervirati. Opet, verovatno to manje nervira nego gomila komaraca oko glave.

domba

jeftinije od vecine sredstava protiv komaraca, a puno znaci kad ne bodu po glavi...pogotovo ako se nema kose  :icon_rr:

Bakara

Moram probati... Kosa mi je jos uvek na glavi, ali me zeza velika povrsina usiju  :icon_biggrin: