komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Može može!   :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

2 kom.   :notworthy: :notworthy: :notworthy: :hi:

Dukulele

Sori ekipa, zaboravio sam totalno javiti  za ovaj fuckup.

Ne shipaju u rvacku,  a ako odaberem one koji salju,  onda mi picnu na 48 dolara robe  60 dolara za shipping & handling, a to je too much.

Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

Mornar Popaj

Trgovina Šaran iz Cerne je imala u ponudi Ultrathon
Imaju sada dućan u Osijeku, nazovi pa priupitaj
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

majstor

Duka, napiši u tražilicu na ebayu.de -  US army insect, košta ti 10,89 e sa besplatnom dostavom. Isto to sredstvo samo napravljeno za američku vojsku.  :bye:  Za divno čudo, kod nas ih nema puno ove godine, više je obada.  :sha:

mossi

Citat: Dukulele  u Srpanj 04, 2017, 12:56:00
Sori ekipa, zaboravio sam totalno javiti  za ovaj fuckup.

Ne shipaju u rvacku,  a ako odaberem one koji salju,  onda mi picnu na 48 dolara robe  60 dolara za shipping & handling, a to je too much.
E o tome ti pričam I po svemu sudeći ne isporučuju ni u SLO, HU, DE...

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

ljuska

kod mene krenuli komarci čini mi se da smo ovu godinu naj.bali

maverick

Aaa i kod nas su puni gas.. :eek:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Treba ići po kanalima tražiti njihove larve,za bijelu nema boljeg mamca :baba:

miha

ako nebude nekog zahlađenja oko 1. Maja ...nahebali smo ove godine....

joker

Je pajdo samo je proces odvojiti ga od ljuske.zato i je skupa dosta ta larva.ali kako kazu takmicari nema bolje primame od toga.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

A vode velike mislim da nece biti...ova prva tura..sto prije dodje prije ce i otici...bar se nadam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Vidim da staru dravu u Bilju tretiraju iz auta...kao poceli su nesto na vrijeme..

Harley

Na Savi nije bilo nikada više komaraca u ovo vrijeme!!!
Gledam ih danas uopce ne zuje, klepeću krilima, za par dana biti ce veliki ko lastavice koliko krvi piju!!!!

Poslano sa Save koristeći Tapatalk

Living your dreams, do not dream the life

vedro

Prije 5 godina nisam smio otvoriti vrata da izađem na vidu a da pritom nije ušlo bar 100 komancerosa. Ova ce godina biti slična .

pajdo77

Kad me ubode komarac ja sretan ko Nova Godina. Ne zato što volim te male beštije nego što znam da je stiglo toplije vrijeme,nema više kape,dugačkih gaća,dva para čarapa i onog depresivnog sivog neba nad glavom. Pa Slavonci smo,nismo curice,m smo navikli na suživot sa krvopijama  :stripii: