komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

miha

prva generacija ovogodišnjih komaraca je vani moram reč da ih je zaista puno ako se po jutru dan poznaje ova sezona če biti paklena

Jožef1

Još jučer ih nisam uočavao, danas predvečer kosio te sjeo da se malo odmorim, komaraca ko' u priči a što su agresivni/ne..., kako je tek onima koji žive blizu vode?! Nije li to malo prerano!
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Juzba

Svakim danom sve više ih ima, imaju se gdje leći, vode su se zagrijale, danas temperatura pokazuje 28.................raj za njih
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Mi bili predvecer u luci na kavi...u usta ulaze...biće veselo u svakom slucaju
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

ja se iznenadio naveče kad su krenuli , biće gadno ove godine  :BangHead:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Sjedio vanka, bit će ih u majku, opako  :icon_scratch:

Darko

već sam se zatebe zabrinio , ali evo i tvog posta :icon_biggrin: :toothy10: :icon_biggrin: :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

u beliscu i valpovu nema komaraca, kum ih sve rastjerao  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Citat: Darko  u Travanj 24, 2013, 20:12:39
već sam se zatebe zabrinio , ali evo i tvog posta :icon_biggrin: :toothy10: :icon_biggrin: :toothy10:
Znaš da pratim Mavericka u broju postova, doduše 3x sporije, ali ideeeeeeee

maverick

Sine, da svi komarci pišu za tebe imate problem  :icon_biggrin:

Greys

TonyC

Gamad je krenila ,  :BangHead:   . al šta se tu može , bilo je za očekivat na ovaj vodostaj !

Tićo

Kod nas već ih tretiraju iz vazduha (larve) i sa zemlje odrasle jedinke. Ali ih ima kao u priči, ova godina će biti paklena.  :help:

maverick

Ma kod nas još ništa...a bojim se da već debelo kasne kao i svake godine

Hunter

što ih vise to bolje,em necu moc na pecanje kolko ocu do zime (pa mi nece biti zao previse :crybaby2:),em sam narucio par kutija dipterola,pitroida,cukija i ostalih sranja za dobit rak koze i sl. za mazanje!!
bico komara al bice i para! :blob1: