komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Da bas bih super izgledao u ovom  :toothy12: jeli i od marinele isti...ili ne...mada moracu zaboraviti na izgled...moracu nesto uzeti...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Cek bre, zar stvarno nista ne pomaze :icon_scratch: Ni onaj Isuzu (Suzuki) madjarski?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ja kad samo obukao odelo, žena mislila da sam terorista, a ker počeo da laje na mene!  :toothy2: 

TopMix

Subota veče, na Tisi... znači, na glavi kapa  sa mrežicom, patike, farmerice, platnena košulja i rukavice + sve isprskano sa autan sprejom. Bilo ih je milijarde i ne znam šta bi drugo pomoglo, mislim na ta mrežasta odelca. Srećom, veče je bilo prijatno, pa se nisam preznojao, što od garderobe, što od muke na nervnoj bazi od zujanje krvopija ...

milan-so

Mene komarci stvarno vole i uglavnom onaj ko stoji pored mene nema problema jer su svi komarci na meni ... Medjutim, Szuku mene spašava ... Danas ću da obnovim zalihe spreja  :thumbsup:

Greys

Milane, dolazim vjerujem ovaj tjedan, kao što sam i rekao Mossiu, ima da me vodite u prvu trgovinu da si i ja nabavim taj Szuku

čikli

szuku kremai sprej u mađi jeftinija

Greys

E jbg, sad cu prije za preko nego za mađu, hvala čikli  :icon_thumright:

twister011

Pa obzirom da je ovde par eura, morao bi da kupi bar stotinak komada da mu se isplati ici u Madjarsku :toothy9:

PS: Tope, znam ja da si usao u godine kada konzumiras samo zdravo, ali zaebi Autan. Koristi Madjare makar radioktivni bili :thumbsup:

mlb

Evo ljudi bio i ja na dravi malo provući blinker , dugi rukavi i off protiv milion komaraca!!
Interesantna je stvar da su mi oblaci komaraca zujali oko glave dvije - tri minute i onda ostane tek koji!! Uglavnom našpricao sam se i nijedan ali doslovce ni jedan komara me nije ubo u sat i pol vremena!! :dontknow:

milan-so

Citat: Greys  u Svibanj 21, 2013, 13:56:22
Milane, dolazim vjerujem ovaj tjedan, kao što sam i rekao Mossiu, ima da me vodite u prvu trgovinu da si i ja nabavim taj Szuku

Bio ja danas u nabavci, kaže gazda prodavnice - nemam više spreja , bio mossi pre nekog vremena i pokupio sve, odneo za HR  :toothy12:
Sačekam da proveri i sutra dobija novi kontigent, rezervisao sam par komada tako da si i ti rešen  :thumbsup:

mossi

Ma nije Triton jedina radnja.. iskopaćemo ga već negde!  :toothy12: