komarci

Autor miha, Travanj 24, 2013, 19:30:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Danas najavljuju opći napad sa zemlje i zraka, pas mater, taman kad je utakmica :stripii: :stripii:

Jožef1

Da pošaljemo malo komančerosa u Brazil  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Miro

Dok ne počnu koristit pravi otrov a neće. Kontam da je sve to bačen novac i još uz ove poplave i visok vodostaj teško...

mossi

A šta se koristi trenutno i zašto to ne valja?  :sha:

maverick

A utvrđeno ja onaj na d...sto se zvao izaziva neplodnost kod muskaraca i sta ja znam jos....a ovaj sto kod nas koriste bi trebao biti neopitroid ec 20...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

Citat: mossi  u Lipanj 12, 2014, 14:49:30
A šta se koristi trenutno i zašto to ne valja?  :sha:

Nema tu sreće, pet firmi ovdje u Osijeku je uključeno u to tzv. zaprašivanja komaraca i nikome nije u interesu da se taj problem riješi. Ne zna se uopće tko to kontrolira, jedni su zaduženi za monitoring i po njihovim uputama bi trebali svi raditi, ali bi ih neko drugi trebao kontrolirati. E onda bude, nema ovoga, nema granula, ne može ovo, nema dosta novaca, itd. Pa šta bi oni svi radili iduće godine i od čega bi živili i dizali lijepe novce. Nema ništa od toga dok to ne bude kao u Njemačkoj ili Francuskoj, dok ne podijele besplatno tablete koje bi onda svi mogli podići i samo bacaj, gdje god ima bili kakve vode. Ljudi se kreću svuda i lovci, i ribolovci, i izletnici, i kad bi svako bacio po par tableta svagdje gdje se nađe kraj neke vode, problem komaraca se riješava vrlo brzo. Najveće drame su bile prošle godine kada su u vozila od tih firmi koje su zadužene za zaprašivanje htjeli ugraditi GPS da ih mogu pratiti gdje su zaprašivali. Jedva nekako je to prošlo, ali opet nitko ne može prekontrolirati da li su oni sad stvarno zaprašivali ili su se samo bezveze provozali svim ulicama i koje su sredstvo stavili, ako su ga uopće i stavili. Pa oni su plaćeni da prođu i sva prigradska naselja i sve njihove ulice, ali baš sve ulice, ne samo glavne već i sve sporedne u tim naseljima, ni sad se to ne radi kad ih se može kontrolirati.
Ma to je sve sprdačina, ali iskreno, tko od nas se ne bi isto tako ponašao da je na mjestu svih tih što su zaduženi za to.
Jbg, dobra se tu para vrti, mala bara bara a puno krokodila.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

ibro dirka

ma serem se ja na njih i njihovo špricanje onaj Vetam je neku večer " špricao " po cijelom Tenju...Pametnjakovići dođu do kraja moje ulice gdje je đungla i umjesto da tamo okrene top i nafiluje tu đunglu on ugasi top i okrene se i ode...a da ne pričam kako to nije više ni š od špricanja kao što se nekad špricalo. Kad sam bio klinjo na Jugu prođe jedan put i nema komaraca pet dana a o tome da to sredstvo izaziva neplodnost kod muškarac su baljezgarije eto mog sina kao primjer kojem je tata kao i ostala djeca trčao za kombijem sa topom i udisao to redovno ko da je zrak...izgleda izaziva neplodnost kod komaraca pa im to smeta jer na godinu neće moć ubrat lovu...

raso

Baka, mi stariji se sjećamo da su nekada kod zadimljavanja i obadi padali, ovo danas je sprdnja.

maverick

Danas su avioni presli cijeli pojas oko drave i do pored moje kuce...ne vidim nikakvu razliku
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

britva63

Citat: maverick  u Lipanj 12, 2014, 20:16:57
Danas su avioni presli cijeli pojas oko drave i do pored moje kuce...ne vidim nikakvu razliku
normalno da nevidis kad zaprasuju s naftom :)

šajzika

Citat: maverick  u Lipanj 12, 2014, 20:16:57

vidis, nisam ni razmisljao o tebi i drugima koji su kraj sume.
kakva je situacija kod kuce s komarcima ?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Jucer su isli avionima a navecer automobilom par puta po ulici...kod mene u dvoristu nemozes izdrzati 5 minuta poslijepodne

maverick

http://www.ebay.com/itm/Sawyer-Permethrin-Premium-Insect-Repellent-Bug-Spray-24oz-Trigger-Spray-NEW-/261433518108?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cdea6e81c

Kazu da sva sredstva za komarce ih samo odbijaju od nas a ovo gore navedeno se posprica po odjeci i da kako slete crkavaju....Ćavo bi ovo mogao naruciti tati za probu.... :stripii:

Tićo

Juče sam bio na Dunavu od 4 do 9 posle podne ni jednog nisam video, e sad da li je to zbog vremena ili je prskanje stvarno dalo rezultate vreme će pokazati.

raso

Ja i Didapatak više nemamo problema sa komarcima. Oko nas lete, zuje ali uboda nema, a najbolji test je bio prekjučer kad se  :character0032: probijao kroz prašumu.
Definitivno naš ubojiti koktel dvije kemije plus domaća viljamovka djeluje :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:
Imamo i svjedoke da mirno sjedimo i pecamo, bez mahanja rukama :pije: :pije: