Shimano Twin Power

Autor TonyC, Studeni 19, 2012, 10:22:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

tutnja

Imaš ga na Nordfishingu, mislim po 370.. opet maje nego carina i porez.

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

dravski pecaros

Po meni najbolji izbor je čekati crni petak

Bude dosta kod nas -20%

Znači dobio bi ju za 380-390 eura a imaš i jamstvo za nedaj bože

SMT

Jedan je upravo kod mene iz kutije izvadjen....FE 4000 PG...

Kako sam i mislio, čvrst, utegnut, apsolutno bez neke mane! Da bih A rekao... Po meni je to, ultimativna masinica.... Ko je kupi, zavrsio je pricu... Tako je ja vidim...

Sad malo ovaj "kriticni" deo... Ne vidim neki korak napred u odnosu na FD model... Dizajnerski je to manje vise isto...Meni onaj zlatno zuti i lepši malo...zasto to menjati ako nije podmladjivanje ... Vidi se da se nema sta tu puno novo izmisliti, sto je realno! Mozda je ipak treba koristiti pa uociti neke razlike, mora ih biti-novi model! Mozda je i budem koristio, pa se ispravim...
Meni licno je cartate lepsi i dalje, ujedno i laksi...Ali nije sve u lepoti i lakoci, ovo je stroj ozbiljan!
Kod nas se cesto moze cuti da je novi model TP bolji od stelle (aktuelne ili prethodne). Ja ne delim to misljenje.
Osecaj koji daje u ruci jeste da u ponudi svega ovog laganog, naginje ka heavy varijanti, sto je odlicno!

O žetonima necu, moja preporuka svakom ko ima dilemu da li da je kupi, treba to da uradi... Preporuka je nezahvalna ali tu greske nema!

Sent from my iPhone using Tapatalk

SMT

PG varijanta bez "djuleta"... Mene nervira...
Umesto njega obicni T knob!
Majstor Ossa zamenio!

M velicina, knob sa stelle 4000 FK je odgovarajuci...

dravski pecaros

Mene isto ..

Zbog toga sam i odustao od 4000OG i kupio Certate...

SMT

Resi se, dokupi se... Ali onda je to neki zeton skuplje...

Neko ih voli, ja ne mogu da se naviknem na njih... Ne znam ga drzati...

ossa

Elegantno i udobno resenje, pa ko kako voli. Meni je za voblere nezamislivo da vrtim masinu sa orahom u šaci.
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Stavio sam TP na prototype 50-gramca.... ne znam na cega bi ja to drugo mogao i staviti... Izneo sam 1xx na vodu i iako znam sta mogu da ocekujem, opet budem iznenadjen!
Prvo i nevazno, meni je taj prenos i dalje spor... Nikad namotati... Drugo i bitnije, mislim da sam okacio neko djule od 40g( nisam imao tezu glavu)... Taj PG to vrti kao da nema nista na kraju strune ili 4 g... Ocekujem bar neki otpor, ma kakvi... Kao u prazno da vrti... Ne znam da i jedna masinica tako nosi terete... To moze izvrteti moj motor od čamca bez pomoci stapa!

Nije čudo sto ga Rusi najvise koriste za ono svoje motanje ceburaški...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Harley

Od svih koje imam TP mi je super,izvukao sa njom za cetri godine puno ribe , radi kao i prvi dan ,razmisljam da uzmem jos jednu ili novu Stellu.
Living your dreams, do not dream the life

ossa

Lepse mi radi TP PG nego Stella, ili je to u mojoj glavi.
Ne radi mi smudj pa mozda zato.  :flasica:

Isa

Vrhunska sprava u svakom pogledu, jedino me ona kugla opasno nervira, al planiram to ovih dana zameniti. Inače stradik fl c3000 sa istom lakoćom vuče kao taj pg.
Imaju identičnu dužinu ručice i isto cm uvlače po okretu. To se verovatno odnosi i na ostale c3000 modele.

SMT

Da mi je ovo jedina masinica, sve bi bilo ok... A trebala bi biti za ono sto ja radim, realno nema potrebe za drugom, trecom ili petom... Sve pokriva, osim moje glave...

Pecam 2 dana s njom, "ubi" me taj prenos i sporoca istoga... Valjda mi samo treba vremena da to legne...

Sve ostalo, bez zamerke...

dravski pecaros

Ako ko planira kupiti imate u kapitalcu 20% popust  na model 4000M to je sa 5:3:1 prijenosom

ossa

DJ17

Na zalost izadje toliko koliko pise na slici 378,40€, vec su uracunali popust. Jbg. ja se ponado da ce bit popusti na tu cenu a ono mauna... ja vijam PG pa ako bude sta na crnom petku...